Veel lekkers van Anna

26 juni 2019

Anna Yilmaz was begin dit jaar alweer de zesde winnaar van Heel Holland Bakt. En zoals het hoort bij de titel ‘Beste thuisbakker van Nederland’ maakte ook Anna een bakboek: Veel lekkers van Anna.

Deze korporaal bij de marine is trots op haar Turks- Nederlandse roots, ook in de keuken. Dat is goed te zien in haar bakboek waar al haar favorieten voorbij komen: van een oer-Hollandse appeltaart tot een Turkse baklava.

Bakken is Anna’s passie en is haar met de paplepel ingegoten. Haar technieken en vele recepten leerde zij van haar moeder en oma. In Veel lekkers met Anna staan dan ook veel recepten die zij al van jongs af aan bakt. Recepten van klassiekers zoals boterkoek met gekonfijte gember en eclairs met advocaat en slagroom. Daarnaast ook Turkse lekkernijen zoals een notentaart en Turkse pides met gehakt. En uiteraard wordt haar winnende tulpentaart ook uitgebreid beschreven.

Veel lekkers van Anna is verkrijgbaar bij Boek-plus.nl, de online boekhandel die meer dan 70.000 titels binnen 24 uur kan leveren, zonder verzendkosten.

Titel: Veel lekkers van Anna | ISBN: 9789021573243 | Prijs: 21,99

Altijd op de hoogte blijven?