Veel lekkers van Anna

Veel lekkers van Anna

Anna Yilmaz was begin dit jaar alweer de zesde winnaar van Heel Holland Bakt. En zoals het hoort bij de titel ‘Beste thuisbakker van Nederland’ maakte ook Anna een bakboek: Veel lekkers van Anna.

Deze korporaal bij de marine is trots op haar Turks- Nederlandse roots, ook in de keuken. Dat is goed te zien in haar bakboek waar al haar favorieten voorbij komen: van een oer-Hollandse appeltaart tot een Turkse baklava.

Bakken is Anna’s passie en is haar met de paplepel ingegoten. Haar technieken en vele recepten leerde zij van haar moeder en oma. In Veel lekkers met Anna staan dan ook veel recepten die zij al van jongs af aan bakt. Recepten van klassiekers zoals boterkoek met gekonfijte gember en eclairs met advocaat en slagroom. Daarnaast ook Turkse lekkernijen zoals een notentaart en Turkse pides met gehakt. En uiteraard wordt haar winnende tulpentaart ook uitgebreid beschreven.

Veel lekkers van Anna is verkrijgbaar bij Boek-plus.nl, de online boekhandel die meer dan 70.000 titels binnen 24 uur kan leveren, zonder verzendkosten.

Titel: Veel lekkers van Anna | ISBN: 9789021573243 | Prijs: 21,99

Dossiers
Lees ook
Het voedselbos

Het voedselbos

Een jaar lang bezocht Volkskrant-journalist Mac van Dinther wekelijks het voedselbos Ketelbroek in Groesbeek, waar hij van Wouter van Eck leerde hoe een voedselbos werkt, wat er groeit en wat het produceert. “Gaan we hiermee de wereld voeden?” Dat is vaak de vraag die gesteld wordt aan mensen die met een alternatief komen voor de reguliere landbouw.

Oude granen, nieuw brood - Ineke Berentschot, Noor Bas, Dion Heerkens

Oude granen, nieuw brood - Ineke Berentschot, Noor Bas, Dion Heerkens

Waar werd duizenden jaren geleden brood van gebakken, en wat is er met die granen gebeurd? Hoe kunnen we de granen van vroeger terugbrengen naar het heden? Voor wie benieuwd is naar het antwoord op deze vragen, is ‘Oude granen, nieuw brood’ absoluut een aanrader.

GROOT vertelt het levensverhaal van Arthur Dontje (Dobla)

GROOT vertelt het levensverhaal van Arthur Dontje (Dobla)

Deze week verscheen het boek GROOT over Arthur Dontje, de man die Dobla groot maakte.

Enthousiaste bakker, Friesland

Enthousiaste bakker, Friesland

Wat ga je doen?Wij zoeken een enthousiaste bakker om dit team te versterken! Je zal in de dagdienst van 06.00-15.00 uur werkzaam zijn. Werkzaamheden: Degen draaien,koekzetten,...

Broodbakker omgeving Zevenaar

Broodbakker omgeving Zevenaar

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Zevenaar zijn we per direct op zoek naar een (zelfstandig werkend) broodbakker. Alle producten...

Teamleider Bakkerij regio Twente

Teamleider Bakkerij regio Twente

Wat ga je doen?Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het effectief inzetten van teamleden, zodat de werkzaamheden efficiënt, veilig en met het maximale...