Vanille B.V. neemt Van Broek Trading over

Vanille B.V.

Per 1 februari a.s. neemt Vanille B.V. alle bedrijfsactiviteiten over van Van Broek Trading te Krimpen aan den IJssel. Van Broek is bijna 20 jaar actief in de nichemarkt van vanillestokjes uit Madagaskar, maar helaas is er geen opvolging.

Vanille B.V. is bijna 20 jaar actief in vanille en afgeleide producten zoals pasta, extract en poeder op de Nederlandse markt met export naar omringende landen.
‘De aard van het product vraagt om vertrouwen bij boeren en leveranciers aan de bron. Dat vertrouwen is door ons met zorg opgebouwd door jaarlijkse bezoeken aan Madagaskar en Papoea Nieuw-Guinea’ zegt Jef de Kroon van Vanille B.V.

Kleinere spelers in de markt ondernemen reizen naar oorsprongslanden vaak niet waardoor kwaliteit en voedselveiligheid niet goed geborgd kunnen worden. De activiteiten van Van Broek sluiten naadloos aan bij Vanille B.V. 

Lees ook
11 foodbedrijven in KVK Innovatie Top 100

11 foodbedrijven in KVK Innovatie Top 100

De Kamer van Koophandel heeft de Innovatie Top 100 bekendgemaakt: een lijst van de 100 meeste innovatie bedrijven van Nederland in 2022. In de lijst staan 11 bedrijven uit de food- en agrisector, waaronder Koppert Cress met Nederlandse vanille en Karma Kebab met 100% plantaardige kebab.

Puratos lanceert nieuwe merkidentiteit

Puratos lanceert nieuwe merkidentiteit

Puratos lanceert nieuwe merkidentiteit, passend bij haar streven bij te dragen aan een betere planeet met innovatieve food oplossingen.

Koppert Cress lanceert Nederlandse vanille

Koppert Cress lanceert Nederlandse vanille

Koppert Cress lanceert begin dit jaar Planifolia-vanille, geteeld in Nederlandse kassen. Het assortiment bestaat uit drie soorten vanille: Planifolia Green, Black en Red Vanille. Planifolia-vanille komt van een orchideeënsoort die pas na drie jaar peulen geeft.

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief