Van Delft wordt chocoladewinkel met kerst

10 december 2019

De keten van Van Delft, bekend van hun uitgebreide aanbod van luxe pepernoten, wordt na 5 december omgebouwd naar ‘kerstwinkels’ met een chocolade assortiment van 25 verschillende producten.

Voorheen sloten de Van Delft-winkels na Sinterklaas hun deuren, in 2019 blijven de pepernotenwinkels tot eind december geopend, met uitzondering van Arnhem, Deventer, Enschede, Apeldoorn en Amersfoort. De winkels worden omgebouwd tot chocoladewinkel en er komen 25 nieuwe chocoladeartikelen bij het assortiment, zoals chocolade-zoenen in veel smaken, truffelbonbons en met chocolade bedekte speculaas. Het assortiment is voor de kerstperiode, de winkels blijven open tot het einde van het jaar. De Van Delft-winkel aan de Singel 500 in Amsterdam en de webshop blijven het hele jaar open.

Van Delft is een van de grootste fabrieken van het meest beroemde Nederlandse nootje, de pepernoot. Vaniedere 100 in Nederland verkochte pepernoten komen er ongeveer 70 uit deze bakkerij. In de pepernotenwinkels werden dit jaar 58 verschillende soorten pepernoten aangeboden. Ieder jaar komen er nieuwe smaken bij.

 

 

 

Altijd op de hoogte blijven?