Valmar Nederland introduceert drie nieuwe Ifi producten op Bakkersvak

Ifi Milia

Op Bakkersvak en IJs-Vak presenteert Valmar Nederland drie nieuwe Ifi producten voor het presenteren van ijs, gebak en patisserie. Namelijk zijn de Pivot, de Milia en de Al Volo.  

Alle ontwerpen hebben hun eigen unieke kenmerken. De Pivot is een verticale ijs- en patisserievitrine. Deze vitrine biedt maximale zichtbaarheid van producten in combinatie met optimaal behoud van kwaliteit. Dit komt onder andere door een anti-condensatiesysteem met dubbel verwarmde glazen.

Het tweede nieuwe Ifi product is de Milia. Dit is een lage, strak vormgegeven smalle vitrine met een vrije blik op het ijs. Typerend voor dit ontwerp is de zwarte binnenzijde. Hierdoor wordt de kleur van het ijs benadrukt. En tot slit de Al Volo. Dit is een compacte en professionele opzetvitrine. Deze is geschikt voor ondernemers die ijs en/of patisserie naast hun gewone assortiment willen verkopen.

Over Valmar Nederland

Valmar Nederland is ruim 35 jaar actief op de Nederlandse markt en is gespecialiseerd leverancier van ambachtelijke ijsbereidingsapparatuur en professionele vitrines. Op Bakkersvak vindt je Valmar in stand E145.

Lees ook
Vereniging Ambachtelijk IJscentrum ziet meer ruimte voor impulsaankopen

Vereniging Ambachtelijk IJscentrum ziet meer ruimte voor impulsaankopen

Met het vervallen van de reserveringsplicht in de horeca ziet de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum de komende zomermaanden lichtelijk positief in. “We zijn er nog lang niet, en omzet inhalen zal niet meer lukken. Maar we zijn blij elke verruiming van de maatregelen”, aldus voorzitter Teun Loonen.

Everyone Can Bake

Everyone Can Bake

De veelgeprezen patissier Dominique Ansel deelt in dit boek zijn waterdichte recepten voor taarten, cakes, jam, botercrème en meer ‘bouwstenen’ om te mixen in je eigen creaties. De componenten kunnen op verschillende manieren worden gebruikt; van bodems tot koekjes en crumbles. Ansel deelt deze recepten voor het eerst.

Ambachtelijk IJscentrum wijzigt coronaprotocol ijssalons per 1 juni

Ambachtelijk IJscentrum wijzigt coronaprotocol ijssalons per 1 juni

De coronamaatregelen voor de horeca worden vanaf 1 juni versoepeld. Daarom past Vereniging Ambachtelijk IJscentrum het bestaande protocol voor ijssalons aan naar de nieuwe voorwaarden. De basis die er al stond, is hiermee uitgebreid. “Dit protocol staat als een huis”, stelt voorzitter Teun Loonen namens de branchevereniging.

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Wat ga je doen?Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In deze...

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Wat ga je doen?Wij zijn op zoek naar een banketbakker voor de weken 26 tot ongeveer week 36. Je zal gaan werken op de afdeling nat gebak. Je komt in een moderne...

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Wat ga je doen?Voor onze klant in de Bollenstreek (Zuid-Holland) zijn we per direct op zoek naar een medewerker die actief kan zijn op de afdeling inpak, verdeel...