Valmar Nederland introduceert drie nieuwe Ifi producten op Bakkersvak

Ifi Milia

Op Bakkersvak en IJs-Vak presenteert Valmar Nederland drie nieuwe Ifi producten voor het presenteren van ijs, gebak en patisserie. Namelijk zijn de Pivot, de Milia en de Al Volo.  

Alle ontwerpen hebben hun eigen unieke kenmerken. De Pivot is een verticale ijs- en patisserievitrine. Deze vitrine biedt maximale zichtbaarheid van producten in combinatie met optimaal behoud van kwaliteit. Dit komt onder andere door een anti-condensatiesysteem met dubbel verwarmde glazen.

Het tweede nieuwe Ifi product is de Milia. Dit is een lage, strak vormgegeven smalle vitrine met een vrije blik op het ijs. Typerend voor dit ontwerp is de zwarte binnenzijde. Hierdoor wordt de kleur van het ijs benadrukt. En tot slit de Al Volo. Dit is een compacte en professionele opzetvitrine. Deze is geschikt voor ondernemers die ijs en/of patisserie naast hun gewone assortiment willen verkopen.

Over Valmar Nederland

Valmar Nederland is ruim 35 jaar actief op de Nederlandse markt en is gespecialiseerd leverancier van ambachtelijke ijsbereidingsapparatuur en professionele vitrines. Op Bakkersvak vindt je Valmar in stand E145.

Lees ook
Ambachtelijk IJscentrum verwacht komend weekend extra handhaving

Ambachtelijk IJscentrum verwacht komend weekend extra handhaving

Volgens de voorspellingen wordt het komend weekend mooi weer. Dan kan het moeilijk zijn om de drang te weerstaan om de stoeltjes buiten te zetten. Maar de coronamaatregelen voor de horeca zijn verlengd naar 28 april (en wellicht ook de meivakantie). Daarom roept de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum haar leden en alle andere ijsbereiders van...

IJs; gouden tijden in de zomer of substantiële bijdrage aan uw resultaat?

IJs; gouden tijden in de zomer of substantiële bijdrage aan uw resultaat?

De zomer van 2018 zal bij menigeen nog in het geheugen gegrift staan. De tropische, langdurige hitte in Nederland stuwde de ijsverkopen naar ongekende hoogte. De Unilever fabriek van Ben & Jerry’s in Hellendoorn draaide overuren. De verkoop van normaalgesproken een maand ging weg in een week.

IJskoude business

IJskoude business

Hoewel ‘winter’ nog altijd beelden oproept van sneeuwpret, ruiten krabben en Elfstedentochten, wordt dat steeds meer nostalgie: veel basisschoolleerlingen hebben nog nooit natuurijs gezien. Ik vrees dan ook dat de tijd van een ijskoud Nederland ver achter ons ligt.

Zelfstandig werkend (desem) broodbakker omgeving Noordwijk

Zelfstandig werkend (desem) broodbakker omgeving Noordwijk

Wat ga je doen?Voor deze kleine ambachtelijke bakkerij zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. Je zal je bezighouden met het totale...

Broodbakker te Groningen

Broodbakker te Groningen

Wat ga je doen?Voor deze bakkerij zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig werkende broodbakker. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Ook...

Operator Productie omgeving Kerkrade

Operator Productie omgeving Kerkrade

Wat ga je doen?Als operator productie ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van het brood. Je bereidt deegsoorten, je bedient de machines...