Vakbeurs Bakkersvak verplaatst naar oktober

31 januari 2022 Redactie Bakkers in bedrijf

De komende editie van Bakkersvak & IJs-Vak die gepland staat op 6, 7 en 8 maart 2022 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 16, 17 en 18 oktober 2022 vanwege de aangepaste overheidsmaatregelen.

Een van die maatregelen is een maximale capaciteit van 1250 mensen in één ruimte. Gezien de omvang van Bakkersvak kan de beurs niet voldoen aan deze voorwaarden. Met een verplaatsing naar 16, 17 en 18 oktober 2022 verwacht de beursorganisatie voldoende kans van slagen te hebben om de beurs dan wél door te laten gaan. “Bakkersvak zou haar 10-jarig jubileum vieren en wij keken er samen met onze exposanten en partners ontzettend naar uit om iedereen weer te verwelkomen”, zegt Corine Visser, beursmanager van Bakkersvak & IJs-Vak.

 “Als we de afgelopen maanden tijdens de contacten met bezoekers en exposanten iets hebben geproefd, dan is het wel de behoefte om elkaar na ruim 2 jaar weer te ontmoeten. Wij gaan er alles aan doen om deze verplaatsing zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen en kijken reikhalzend uit naar de nieuwe datum”, aldus Visser.

Altijd op de hoogte blijven?