Vader en dochter winnen Dobla Pastry Battle 2020

17 januari 2020
Foto: Gastronomisch Gilde

Vader en dochter Klaassens van Restaurant Pure C** wonnen op de laatste dag van de Horecava de Dobla Pastry Battle 2020. Zij lieten vijf andere teams achter zich in deze patisseriewedstrijd voor banket- en chocoladeprofessionals. 

De twee maakten vanaf de eerste ronde een goede indruk op de jury, die hen de eerste plaats toekende op basis van uitstraling, techniek en werkwijze. De tweede plek was voor Gijsbert van de Kraats en Youri Nogarede van Grand Hotel Karel V. En op de derde plek eindigden Bas van Kranen en Dimitris Houlis van Restaurant Bord'Eau**.

Dit jaar was het thema 'All Time Favorites'. De deelnemers moesten klassieke gerechten in een nieuw jasje steken die een gevoel van herkenning en nostalgie opwekken. De wedstrijd bestond uit twee rondes. In de eerste ronde werden zoete friandises geserveerd en voor de tweede ronde moesten de teams een hazelnootschuimtaart te maken.

Altijd op de hoogte blijven?