Ultrapak op de Bakkersvak

Ultrapack

Ultrapak neemt dit jaar voor het eerst deel aan Bakkersvak. De exclusieve distributeur van SEALPAC, Pulsotronic, Sapphire en Supervac, toont innovatieve technologische- en verpakkingsoplossingen tijdens deze vakbeurs op 4 en 5 maart.

Ultrapak is ruim 25 jaar actief in de voedingsindustrie met het leveren en onderhouden van verpakkingslijnen en systemen. Voor bakkerijen levert Ultrapak verpakkingsmachines om bakkerijproducten in schalen of folie te verpakken met een beschermende atmosfeer ( Modified Atmosphere Packaging). Voordeel hiervan is dat producten een langere THT krijgen. 

Voor bakkerijen levert en onderhoud Ultrapak ook kwaliteitscontrole systemen zoals metaaldetectie (band en in de flow), checkwegers en de combinatie van beide. Deze systemen van Pulsotronic zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor een droge – als natte omgeving.

 

Lees ook
Bakkersvak & IJs-Vak verplaatst naar maart 2023

Bakkersvak & IJs-Vak verplaatst naar maart 2023

De komende editie van Bakkersvak & IJs-Vak die gepland staat op 16, 17 en 18 oktober 2022 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 5, 6 & 7 maart 2023 op verzoek van de overgrote meerderheid van de ingeschreven exposanten. Dat laat de organisatie weten.

Organisatie Empack 2022 kijkt terug op geslaagde editie

Organisatie Empack 2022 kijkt terug op geslaagde editie

Ruim 250 exposanten presenteerden zich op Empack 2022 aan 5.500 bezoekers in Evenementenhal Gorinchem. De organisator Easyfairs noemt het een geslaagde editie. Netwerken was de hoofdmoot en de kennissessies werden goed bezocht.

Empack speelt in op behoefte van netwerken en flexwerken

Empack speelt in op behoefte van netwerken en flexwerken

De Verpakkingsbeurs Empack speelt in op de behoefte van netwerken en flexwerken. In Evenementenhal Gorinchem is een aparte ruimte ingericht waar bezoekers het beursbezoek kunnen combineren met een meeting of flexwerken.