Uitzendbureau Het Ambacht zoekt een ambachtelijke broodbakker te Groningen

Het Ambacht

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Uitzendbureau Het Ambacht zoekt een ambachtelijke broodbakker voor een bakkerij in Groningen.

Je zal je bezighouden met de productie van zeer hoogwaardige ambachtelijke broodproducten van topkwaliteit. Ook zal je actief meehelpen in bij ontwikkelen van nieuwe producten. In de bakkerij worden veel desemproducten gemaakt, maar ook de luxere producten zoals croissants, krentenbroden en stokbroden. Er wordt hier veel met de hand gewerkt: het opmaken van de broden gebeurt in de artisanale bakkerij allemaal met de hand. Pure ambacht!

Benieuwd? Klik hier voor de link naar de vacature.

Het Ambacht zoekt ook een Medewerker snij-inpak te Groningen. Lees de volledige vacature hier.

 

Lees ook
NVB: Zoutgehalte in brood stabiliseert

NVB: Zoutgehalte in brood stabiliseert

Voor het derde jaar op rij is het gewogen gemiddelde 1,62% zout op de droge stof. Dat blijkt uit de nieuwe editie van de Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij (NVB) Zoutmonitoring. De sector voldoet daarmee ruim aan de wettelijke norm. Ook voldoen beide kanalen gemiddeld aan de wettelijke norm.

SAB promoot oliebol ambachtelijke bakker

SAB promoot oliebol ambachtelijke bakker

Ook dit jaar zet Stichting Ambachtelijke Bakkerij (SAB) weer een campagne op om de oliebollen van de ambachtelijke bakker te promoten. “Hierin vertellen we iedereen dat zij de oliebollen bij de ambachtelijke bakker moeten halen omdat dit natuurlijk de lekkerste zijn!”

CBS: recordaantal vacatures in derde kwartaal

CBS: recordaantal vacatures in derde kwartaal

De krapte op de arbeidsmarkt houdt aan. In het derde kwartaal groeide opnieuw het aantal vacatures. Volgens cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) stonden tegenover elke 100 werklozen 126 vacatures. Een nieuw record, aldus het CBS.