Uitzendbureau Het Ambacht zoekt een ambachtelijke broodbakker te Groningen

Het Ambacht

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Uitzendbureau Het Ambacht zoekt een ambachtelijke broodbakker voor een bakkerij in Groningen.

Je zal je bezighouden met de productie van zeer hoogwaardige ambachtelijke broodproducten van topkwaliteit. Ook zal je actief meehelpen in bij ontwikkelen van nieuwe producten. In de bakkerij worden veel desemproducten gemaakt, maar ook de luxere producten zoals croissants, krentenbroden en stokbroden. Er wordt hier veel met de hand gewerkt: het opmaken van de broden gebeurt in de artisanale bakkerij allemaal met de hand. Pure ambacht!

Benieuwd? Klik hier voor de link naar de vacature.

Het Ambacht zoekt ook een Medewerker snij-inpak te Groningen. Lees de volledige vacature hier.

 

Lees ook
Bakkers kunnen zich nog steeds inschrijven voor BakkersVakWedstrijden

Bakkers kunnen zich nog steeds inschrijven voor BakkersVakWedstrijden

Bakkers hebben nog tot 4 november de tijd om zich in te schrijven voor de BakkersVakWedstrijden. Op 9 november maken de wedstrijdcommissie en Hanno Spanninga in het Fryslân Fean Plaza van het Abe Lenstra Stadion in Heereveen de Nederlandse kampioenen en Talent van het jaar bekend.

‘Wij streven geen reproduceerbare perfectie na’

‘Wij streven geen reproduceerbare perfectie na’

Granen zijn leidinggevend voor het proces van deeg en brood maken bij bakkerij & keuken De Veldkeuken in Bunnik. Eigenaar en bakker René van der Veer werkt grotendeels met Nederlandse granen die hij deels zelf maalt. Recepturen zijn toegespitst op die graansoorten en blijft hij aanpassen.

Sonneveld zoekt Key Account Manager met passie voor de bakkerij

Sonneveld zoekt Key Account Manager met passie voor de bakkerij

Als Key Account Manager Industrie inspireer je onze klanten met onze kwaliteitsproducten en ondersteun jij de realisatie van commerciële doelstellingen van de organisatie. Dit doe je door het beheren van het netwerk, verstrekken van advies en inspiratie en het realiseren van verkoopdoelstellingen. Je voelt je thuis in een professioneel team met collega’s.

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief