Uitzendbureau Het Ambacht viert jubileum

23 januari 2020

In 2020 bestaat Uitzendbureau Het Ambacht 12,5 jaar. Om dit te vieren organiseren ze op 31 maart een exclusieve workshop met Meester Patissier Hidde de Brabander, Meester Boulanger Wilfred Haafs en presentator Evert ten Napel. De workshop vindt plaats in het nieuwe gebouw van de Food Innovation Academy in Vlaardingen.

Uitzendbureau Het Ambacht ontwikkelde zich in 12,5 jaar tot een begrip in de bakkersbranche en laten daarom het jubileum niet zomaar voorbij gaan. Gert-Jan ten Napel van Het Ambacht: “We wilden graag wat speciaals doen. Met dit jubileum willen we graag wat terug doen voor de liefhebbers van het bakkersvak.”

De deelnemers van de workshop krijgen in een klein gezelschap uitleg van Meester Patissier Hidde de Brabander (onder andere bekend van 24 Kitchen) en Meester Boulanger Wilfred Haafs. Zij laten de fijnste kneepjes van het vak zien. Evert ten Napel verzorgt de presentatie van de middag en de deelnemers kunnen vragen stellen.

Iedereen met een bakkershart kan zich aanmelden, laat Uitzenbureau Het Ambacht weten. Door het beperkte aantal plekken gaat de aanmelding op datum van aanmelden. Belangstellenden kunnen zich hier aanmelden.

Altijd op de hoogte blijven?