Uitzendbureau Het Ambacht viert 12,5-jarig jubileum met exclusieve workshop

25 februari 2020
Foto: Pixabay

In 2020 viert Uitzendbureau Het Ambacht het 12,5-jarig jubileum. Daarom is er op 31 maart een exclusieve workshop met Meester Patissier Hidde de Brabander, Meester Boulanger Wilfred Haafs en presentator Evert ten Napel. Deze workshop vindt plaats in het nieuwe gebouw van de Food Innovation Academy in Vlaardingen.

Uitzendbureau Het Ambacht ontwikkelde zich in 12,5 jaar tot een begrip in de bakkersbranche en wil het jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Gert-Jan ten Napel van Uitzendbureau Het Ambacht: “We wilden graag wat speciaals doen. Met dit jubileum willen we graag wat terug doen voor de liefhebbers van het bakkersvak.”

De workshop

De deelnemers van de workshop krijgen in een klein gezelschap uitleg van Meester Patissier Hidde de Brabander (onder andere bekend van 24 Kitchen) en Meester Boulanger Wilfred Haafs. Zij laten de fijnste kneepjes van het vak zien. Evert ten Napel verzorgt de presentatie van de middag en de deelnemers kunnen vragen stellen.

De workshop is voor iedereen met een bakkershart, laat Uitzendbureau Het Ambacht weten. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Belangstellenden kunnen zich hier aanmelden.

Altijd op de hoogte blijven?