Uitzendbureau Het Ambacht organiseert een webinar op 18 mei

Uitzendbureau het Ambacht_webinar

Maandag 18 mei om 16.00 uur organiseert Uitzendbureau Het Ambacht een gratis webinar voor bakkerijen. Op het programma staat onder andere hoe blijf je in contact met je klant en welke kansen zijn er in deze tijd.

Belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar Uitzendbureau Het Ambacht. Ook kunnen ze van te voren vragen stellen die in het webinar aan bod kunnen komen. Ook tijdens het webinar is het mogelijk om vragen te stellen.

Op het programma staan in elk geval de volgende onderwerpen:

  • Hoe blijf je in contact met je klant?
  • Welke kansen zijn er in deze tijd?
  • Samenwerken met collega ondernemers & horeca
  • Inspelen op relevante zaken
  • Inspireren via social media
  • Concrete branche gerelateerde voorbeelden bij ieder onderwerp

Degenen die zich hebben aangemeld krijgen op 18 mei een link naar het online webinar. Om 16.00 start het webinar. Als je niet in de gelenheid bent om op 18 mei live mee te kijken, dan kun je Uitzendbureau Het Ambacht vragen of zij het webinar achteraf per mail willen toesturen. 

Aanmelden voor het webinar kan tot vrijdag 15 mei 12:00 uur. Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar UItzendbureau Het Ambacht!

Dossiers
Lees ook
CAO bakkersbedrijf is er voor jou

CAO bakkersbedrijf is er voor jou

Gert-Jan Ten Napel richtte dertien jaar geleden uitzendbureau Het Ambacht op. Dagelijks hebben hij en zijn werknemers te maken met de bakkers-cao. Hoe kijkt hij daar tegenaan?

NBC en NBA organiseren webinar Wijzigingen Warenwetbesluit

NBC en NBA organiseren webinar Wijzigingen Warenwetbesluit

Het aangepaste Warenwetbesluit Meel en brood wordt 1 juli van kracht. Daarom organiseren het Nederlands Bakkerij Centrum en de Nationale Bakkerij Academie op 16 en 18 juni het webinar Wijzigingen Warenwetbesluit’. Dit webinar voor ondernemers in de ambachtelijke bakkerij gaat in op de wetswijzigingen en wat dit betekent door de dagelijkse praktijk.

Uitzendbureau het Ambacht cancelt jubileum workshop

Uitzendbureau het Ambacht cancelt jubileum workshop

Uitzendbureau moet de exclusieve workshop op 31 maart. die werd gegeven om het 12,5 jarig jubileum te vieren, cancellen. Dit vanwege de uitbraak van het coronavirus. De organisatie gaat op zoek naar een nieuwe datum voor de workshop.

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Wat ga je doen?Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In deze...

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Wat ga je doen?Wij zijn op zoek naar een banketbakker voor de weken 26 tot ongeveer week 36. Je zal gaan werken op de afdeling nat gebak. Je komt in een moderne...

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Wat ga je doen?Voor onze klant in de Bollenstreek (Zuid-Holland) zijn we per direct op zoek naar een medewerker die actief kan zijn op de afdeling inpak, verdeel...