Uitbreiding Team BAKELS

BAKELS Teamuitbreiding

Beeld: BAKELS. Corné Kemps, Wiljan van der Linden, Robbert Tersteeg.

BAKELS verwelkomt drie nieuwe leden in het team: Robbert Tersteeg, Corné Kemps en Wiljan van der Linden.

Robbert Tersteeg is verantwoordelijk voor de ambachtelijke klanten in west- en midden Nederland. Corné Kemps bezoekt de zuidelijke amdachtelijke bakkers. Wiljan van der Linden houdt zich bezig met marketing in de functie van Product & Promotie.

BAKELS produceert en distribueert innovatieve ingrediënten en toepassingsproducten onder de branches brood, gebak, cake en zoetwaren.

Lees ook
Het verhaal achter grondstoffen

Het verhaal achter grondstoffen

Welke trends tekenen zich af in de grondstoffensector en hoe spelen leveranciers daarop in? Hoe gaan ze om met het vernieuwde Warenwetbesluit en wat betekent corona voor hen? Bakkers in bedrijf vroeg het aan vijf leveranciers van bakkerijgrondstoffen: Bakels, Yme Kuiper, Royal Steensma, Royal Koopmans en Sonneveld. “Voedsel is veiliger dan ooit, maar...

VN organiseert wedstrijd voor bedrijven die het voedselsysteem transformeren

VN organiseert wedstrijd voor bedrijven die het voedselsysteem transformeren

Kleine en middelgrote bedrijven en start-ups die zich bezighouden met het transformeren van voedselsystemen, kunnen zich opgeven voor de Best Small Business-wedstrijd van de Verenigde Naties.

Bakels introduceert Schwedenbrodmix

Bakels introduceert Schwedenbrodmix

Bakels introduceert de nieuwe Zweedse broodmix, Schwedenbrodmix. Van deze mix kunnen bakkers allerlei donkere broodvariaties maken. Bakkers kunnen er zowel zoete als hartige producten van maken. Daarom ontwikkelde Bakels een productbrochure met acht, veelal traditionele Zweedse, recepten. In de mix zit een bijzonder desempoeder. Dit poeder wordt op...