Uitbreiding Team BAKELS

BAKELS Teamuitbreiding

Beeld: BAKELS. Corné Kemps, Wiljan van der Linden, Robbert Tersteeg.

BAKELS verwelkomt drie nieuwe leden in het team: Robbert Tersteeg, Corné Kemps en Wiljan van der Linden.

Robbert Tersteeg is verantwoordelijk voor de ambachtelijke klanten in west- en midden Nederland. Corné Kemps bezoekt de zuidelijke amdachtelijke bakkers. Wiljan van der Linden houdt zich bezig met marketing in de functie van Product & Promotie.

BAKELS produceert en distribueert innovatieve ingrediënten en toepassingsproducten onder de branches brood, gebak, cake en zoetwaren.

Lees ook
Rens Automation gaat verder als Rens Bakery Solutions

Rens Automation gaat verder als Rens Bakery Solutions

Rens Automation gaat verder onder een nieuwe naam: Rens Bakery Solutions. Dit jaar viert het bedrijf zijn vijfjarig jubileum met een nieuw pand en een nieuwe naam. Ook lanceert het bedrijf gelijktijdig een nieuwe uitstraling en website.

Pilot Bedrijfsontwikkelplan stichting Bakkracht van start

Pilot Bedrijfsontwikkelplan stichting Bakkracht van start

De pilot Bedrijfsontwikkelplan van de stichting Bakkracht is van start gegaan. Vijftien bakkersbedrijven, variëren van industrieel tot klein ambachtelijk, zetten de komende maanden bedrijfsmatig een stip op de horizon. Ondernemers en medewerkers onderzoeken vervolgens samen welke kennis en vaardigheden moeten worden ontwikkeld om de gestelde doelen...

Het verhaal achter grondstoffen

Het verhaal achter grondstoffen

Welke trends tekenen zich af in de grondstoffensector en hoe spelen leveranciers daarop in? Hoe gaan ze om met het vernieuwde Warenwetbesluit en wat betekent corona voor hen? Bakkers in bedrijf vroeg het aan vijf leveranciers van bakkerijgrondstoffen: Bakels, Yme Kuiper, Royal Steensma, Royal Koopmans en Sonneveld. “Voedsel is veiliger dan ooit, maar...