Tweede Bagels & Beans geopend in Amsterdam

AMSTERDAM - Rudy en Nicole de Vries hebben een tweede Bagels & Beans in Amsterdam geopend. Jaren waren de twee succesvol actief op de kop van de Zuidas aan de Parnassusweg. De nieuwe vestiging bevindt zich onder het studentencomplex Vivaldi, aan De Boelelaan.

Assortiment

“Het assortiment bestaat uit het klassieke assortiment van Bagels & Beans, met de bekende belegde bagels, verse sappen en koffie”, stelt het tweetal. “Daarnaast zijn er ook nieuwkomers, als de No-Meat Bagel Burgers te verkrijgen.” Inmiddels kunnen bezoekers ook gebruik maken van de ontbijttafel. “Vanaf half acht ’s ochtends kunnen gasten bij ons terecht voor het ontbijt”, stelt Nicole. “Voor bijvoorbeeld studenten is er tot vijf over half tien een speciaal ontbijtje voor 3,75. Voor dat bedrag mag je zelf een bagel beleggen aan de ontbijttafel en een koffie naar keuze bestellen”, aldus Nicole. Daarnaast kunnen gasten er ook terecht voor het ‘Takeaway-assortiment’.

Lees ook
Nationaal Schoolontbijt 2020 - ‘Een betoverende tijd begint bij een goed ontbijt'

Nationaal Schoolontbijt 2020 - ‘Een betoverende tijd begint bij een goed ontbijt'

Dit jaar vindt de achttiende editie van het Nationaal Schoolontbijt plaats. Bijna een half miljoen kinderen van zo'n 2250 basisscholen ontbijten samen gezond en gezellig in de klas. Het thema van 2020 is: ‘Een betoverende tijd begint met een goed ontbijt’.

Bakkers kunnen zich weer inschrijven voor het Nationaal Schoolontbijt

Bakkers kunnen zich weer inschrijven voor het Nationaal Schoolontbijt

Ook dit jaar vindt het Nationaal Schoolontbijt weer plaats. Van 2 tot en met 6 november gaan basisschoolkinderen weer samen gezond ontbijten. Een mooie gelegenheid voor de bakker om kinderen kennis te laten maken met echte ambachtelijke producten. Bakkers die willen deelnemen kunnen zich hiervoor inschrijven tot 30 september.

De smaak van Amsterdam - 700 jaar stedelijke eetcultuur

De smaak van Amsterdam - 700 jaar stedelijke eetcultuur

Wat betekent ‘de smaak van Amsterdam?’ Ruim een halve eeuw geleden dacht dagblad De Tijd deze vraag te kunnen beantwoorden: ‘Hartig en zoet, gepekeld of zachtzuur’. Het typische Amsterdamse broodje bevestigde deze aanname. Belegd met kroket, warm vlees of halfom, kwam deze lekkernij vooral uit lunchrooms, broodjeswinkels, automatieken en de FEBO.

Enthousiaste bakker, Friesland

Enthousiaste bakker, Friesland

Wat ga je doen?Wij zoeken een enthousiaste bakker om dit team te versterken! Je zal in de dagdienst van 06.00-15.00 uur werkzaam zijn. Werkzaamheden: Degen draaien,koekzetten,...

Broodbakker omgeving Zevenaar

Broodbakker omgeving Zevenaar

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Zevenaar zijn we per direct op zoek naar een (zelfstandig werkend) broodbakker. Alle producten...

Teamleider Bakkerij regio Twente

Teamleider Bakkerij regio Twente

Wat ga je doen?Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het effectief inzetten van teamleden, zodat de werkzaamheden efficiënt, veilig en met het maximale...