Twee nieuwe Heel Holland Bakt-boeken

Heel Holland Bakt mee Feest

Komend weekend, zondagavond 9 december start het nieuwe seizoen van het populaire programma Heel Holland Bakt. Voor thuisbakkers die nu al aan de slag willen, verscheen eind november Heel Holland Bakt Mee Feest. Dit bakboek geeft alvast een voorproefje op het nieuwe seizoen. Daarnaast verschijnt in februari 2019 het Heel Holland Bakt Kinderbakboek.

Heel Holland Bakt mee Feest

Het bakboek Heel Holland Bakt mee Feest geeft een kijkje in de thema’s die dit jaar aan bod komen. Zo staan er in dit boek recepten voor de favoriete feestdagen zoals Oud en Nieuw, Valentijn, Sinterklaas en Pasen. Daarnaast bevat dit bakboek ook de technische uitdagingen die de kandidaten moeten uitvoeren, en een heleboel andere recepten voor koekjes en taarten. Met duidelijke foto’s, stap-voor-stap uitleg, en recepten voor ieder niveau.

Heel Holland Bakt Kinderbakboek

In het Heel Holland Bakt Kinderbakboek staan de allerleukste bakrecepten om vóór en mét kinderen te maken. De recepten zijn heel verschillend. Bijvoorbeeld pepernoten of halloweencupcakes, een fruitpizza of chocoladesalami of gewoon samen koekjes of pannenkoeken bakken. Maar denk ook aan een over-de-top verjaardagstaart voor een kinderfeestje of een (gezonde) traktatie voor in de klas.

Beide boeken zijn verkrijgbaar via Boek-plus, de online boekhandel van Vakbladen.com. Heel Holland Bakt mee Feest kunt u hier te bestellen. En Heel Holland Bakt Kinderbakboek kunt u alvast reserveren.

Lees ook
Het grote ijsboek

Het grote ijsboek

Christophe Declercq is vakleraar banket en ijs aan de Brugse bakkerij-, slagerij- en hotelschool Ter Groene Poorte en is auteur van verschillende boeken over banket en ijs. Hij schreef eerder al ‘Basic IJs, meer dan 55 stap-voor-stap-recepten’, ‘IJscreaties’ en ‘IJs verfrissend lekker’. Onlangs verscheen zijn nieuwste boek: ‘Het grote ijsboek’.

Passie voor desem

Passie voor desem

Bakken met desem is voor Anita Sumer een manier van leven geworden. Dit boek verscheen oorspronkelijk in het Sloveens in 2017 en won twee Gourmand World Cookbook Awards. Inmiddels is het boek vertaald in het Duits, Frans, Engels en Nederlands.

Heel Holland Bakt daagt thuisbakkers uit met Koninklijke Tompouce Challenge

Heel Holland Bakt daagt thuisbakkers uit met Koninklijke Tompouce Challenge

Oranje tompoucen zijn een hot item bij de ambachtelijke bakker tijdens Koningdag. Het bekende bakprogramma Heel Holland Bakt daagt nu ook thuisbakkers uit om met product aan de slag te gaan met de Koninklijke Tompouce Challenge.