Twee nieuwe Heel Holland Bakt-boeken

6 december 2018

Komend weekend, zondagavond 9 december start het nieuwe seizoen van het populaire programma Heel Holland Bakt. Voor thuisbakkers die nu al aan de slag willen, verscheen eind november Heel Holland Bakt Mee Feest. Dit bakboek geeft alvast een voorproefje op het nieuwe seizoen. Daarnaast verschijnt in februari 2019 het Heel Holland Bakt Kinderbakboek.

Heel Holland Bakt mee Feest

Het bakboek Heel Holland Bakt mee Feest geeft een kijkje in de thema’s die dit jaar aan bod komen. Zo staan er in dit boek recepten voor de favoriete feestdagen zoals Oud en Nieuw, Valentijn, Sinterklaas en Pasen. Daarnaast bevat dit bakboek ook de technische uitdagingen die de kandidaten moeten uitvoeren, en een heleboel andere recepten voor koekjes en taarten. Met duidelijke foto’s, stap-voor-stap uitleg, en recepten voor ieder niveau.

Heel Holland Bakt Kinderbakboek

In het Heel Holland Bakt Kinderbakboek staan de allerleukste bakrecepten om vóór en mét kinderen te maken. De recepten zijn heel verschillend. Bijvoorbeeld pepernoten of halloweencupcakes, een fruitpizza of chocoladesalami of gewoon samen koekjes of pannenkoeken bakken. Maar denk ook aan een over-de-top verjaardagstaart voor een kinderfeestje of een (gezonde) traktatie voor in de klas.

Beide boeken zijn verkrijgbaar via Boek-plus, de online boekhandel van Vakbladen.com. Heel Holland Bakt mee Feest kunt u hier te bestellen. En Heel Holland Bakt Kinderbakboek kunt u alvast reserveren.

Altijd op de hoogte blijven?