Bakker Bertram introduceert Tuinbrood

20 november 2013

Bakker Bertram introduceert een bijzondere, nieuwe broodsoort: Tuinbrood. Een uniek brood waarin voor het eerst de beste groenten, granen en zaden samenkomen. “Een brood van deze tijd, voor kieskeurige consumenten die precies willen weten wat ze eten. Want met tuinbrood weet je wèl wat je krijgt”, zegt de bakker.

Puur natuur

Tuinbrood bevat wortel, tomaat en selderij, en maar liefst elf verschillende granen en zaden. Het is een  brood boordevol vitaminen, eiwitten, mineralen en proteïnen. En minder koolhydraten, verzadigde vetten en calorieën. Tuinbrood wordt bereid zonder toevoeging van E-nummers, kunstmatige aroma’s en broodverbetermiddelen. Tuinbrood is een heerlijke nieuwe aanwinst in het groeiende assortiment van eerlijke producten, vindt Bakker Bertram.

Horecava

Tuinbrood is op de Europese markt niet verkrijgbaar en wordt in Nederland voor het eerst gelanceerd tijdens de Horecava 2014 (stand 11.917). Tuinbrood wordt geproduceerd in grootbrood en kleinbrood en binnenkort verkrijgbaar via de groothandel en supermarkt. Meer info: anne@tuinbrood.com.

Altijd op de hoogte blijven?