Troostwijk veilt industriële bakkerijmachines

24 januari 2018

Troostwijk Veiligingen veilt het overtollig geworden materieel van LMR Biscuit. De veiling vindt plaats in zowel Nederland als België en startte 22 januari. 1 februari is de sluitingsdatum. Kijkdagen zijn op 31 januari van 9-12.00 in Sliedrecht en Sint Truiden (België).

LMR Biscuit maakte na een brand in 2014 een nieuwe start. De technisch manager van LMR Biscuit vertelt: ‘Sinds jaar en dag richten wij ons op innovatie en professionalisering binnen het bedrijf, waarbij we de vraag van de consument nauwlettend in het oog houden. Daarom bieden we steeds nieuwe variëteiten in ons assortiment en werken we continu aan het optimaliseren van onze productieprocessen. Met het veilen van ons overtollig, goed onderhouden materieel kunnen we daar op blijven inspelen.’ Zo kwam een speculaaslijn in de plaats van de poffertjes en pannenkoeken.

In Nederland worden zo’n 19 items geveild waaronder een pannenkoekenlijn met een Repak verpakkingslijn, een Methu verzameltransportband en een CFS verdeel- en verzamelstation.

De specifieke veiling en alle daarbij behorende details zijn te bekijken via deze link: https://www.troostwijkauctions.com/nl/bakery-machines/01-25707/

Altijd op de hoogte blijven?