Tour de Bakker viert lustrum

26 juli 2016

DRUNEN - Netwerken op een ontspannen manier in de bakkerijbranche. Dat kan tijdens Tour de Bakker op dinsdag 13 september 2016 in de Loonse en Drunense duinen. Een middag fietsen met vakgenoten; bijpraten, ervaringen uitwisselen en het laatste nieuws delen.

Vijfde editie

Alweer voor de vijfde keer wordt het fietsevenement Tour de Bakker georganiseerd. Het evenement is ontstaan door initiatiefnemer Harry van den Besselaar van Vamo, met als uitgangspunt een sportief netwerkevement te organiseren zonder dat hier gelijk commerciële verplichtingen aan verbonden zijn. Samen met een aantal sponsoren uit de bakkerijbranche wordt er invulling aan deze middag gegeven. Zo is er een fietstocht voor 25 km MTB, een route van 60 km met de tourfiets en 20 km met de Stadsfiets met een stop bij Bij Robèrt in Oisterwijk. En om de dag goed af te sluiten is er een barbecue.

Goed doel

De uiteindelijke opbrengst van het evenement is bestemd voor het goede doel the Bread House, mede dankzij hun steun is er de mogelijkheid om het evenement verder uit te bouwen.

Altijd op de hoogte blijven?