Tour de Bakker viert lustrum

DRUNEN - Netwerken op een ontspannen manier in de bakkerijbranche. Dat kan tijdens Tour de Bakker op dinsdag 13 september 2016 in de Loonse en Drunense duinen. Een middag fietsen met vakgenoten; bijpraten, ervaringen uitwisselen en het laatste nieuws delen.

Vijfde editie

Alweer voor de vijfde keer wordt het fietsevenement Tour de Bakker georganiseerd. Het evenement is ontstaan door initiatiefnemer Harry van den Besselaar van Vamo, met als uitgangspunt een sportief netwerkevement te organiseren zonder dat hier gelijk commerciële verplichtingen aan verbonden zijn. Samen met een aantal sponsoren uit de bakkerijbranche wordt er invulling aan deze middag gegeven. Zo is er een fietstocht voor 25 km MTB, een route van 60 km met de tourfiets en 20 km met de Stadsfiets met een stop bij Bij Robèrt in Oisterwijk. En om de dag goed af te sluiten is er een barbecue.

Goed doel

De uiteindelijke opbrengst van het evenement is bestemd voor het goede doel the Bread House, mede dankzij hun steun is er de mogelijkheid om het evenement verder uit te bouwen.

Lees ook
Sonneveld neemt Vamo produkten voor de bakkerij over

Sonneveld neemt Vamo produkten voor de bakkerij over

Sonneveld Group BV in Papendrecht heeft per 3 september 2019 Vamo producten voor de bakkerij BV in Duiven overgenomen. Volgens Peter Verhagen, Algemeen Directeur van Sonneveld betekent de overname ‘een versterking voor de toekomst’.

Inschrijven voor achtste editie Tour de Bakker

Netwerken op een ontspannen manier in de bakkerijbranche. Dat kan tijdens Tour de Bakker op dinsdag 10 september. Een middag fietsen of wandelen met vakgenoten door de Loonse en Drunense duinen; bijpraten, ervaringen uitwisselen en het laatste nieuws delen.

Geslaagd jubileum Tour de Bakker

'S-HERTOGENBOSCH - Meer dan 100 bakkers en toeleveranciers waren aanwezig bij het fietsevenement Tour de Bakker door de Loonse en Drunense duinen. De sportieve bakkers werden ontvangen met koffie en gebak, met dank aan de sponsoring door Baked and Deliverd. Het openingswoord was aan Peter Eversdijk en Claudia de Jong van The Breadhouse, de stichting waar sinds dit jaar een fijne samenwerking mee is op het organisatorische vlak. Fietsen De stadsfietsen vertrokken als eerste dwars door de duinen om uiteindelijk in Oisterwijk Bij Robèrt een rondleiding te krijgen. De Mtb-ers gingen van start op één...