Top 3 artikelen Bakkers in bedrijf juni 2024

1 juli 2024 Redactie Bakkers in bedrijf Prestige Fruit
TOP 3 | Hoog niveau bij de finalisten van De Beste Aardbeienslof van Nederland 2024, hoe denkt Serena van Breukelen over de toekomst van de branche en Niels van Kleij over het winnen van de Talentenprijs tijdens de Gouden Gard 2023. Wat waren de meest gelezen artikelen op Bakkers in bedrijf van juni 2024? Dit is de top 3.

1. Hoog niveau bij finalisten De Beste Aardbeienslof van Nederland 2024

Wie o wie maakt dit jaar de beste aardbeienslof van Nederland? 12 juni selecteerde de vakjury vijftien finalisten voor de titel ‘De Beste Aardbeienslof van Nederland 2024’. Juryvoorzitter Hidde de Brabander belooft een spannende finale. “Het niveau is hoog en de kwaliteit van de aardbeiensloffen van de finalisten ligt dicht bij elkaar.”

Lees verder

2. Hoe zien jongeren hun toekomst in de branche?

Het vinden en binden van jonge vaktalenten is een van de grootste uitdagingen van deze tijd. Hoe kijken jongeren zelf naar een toekomst binnen de bakkerijsector? En wat kan de branche doen om deze mensen te boeien en te behouden? Bakkers in bedrijf ging in gesprek met de jonge patissier Serena van Breukelen.

Lees verder

3. ‘Je hebt niets te verliezen’

Niels van Kleij (18) nam deel aan de wedstrijd voor de Talentenprijs Patisserie tijdens de Gouden Gard 2023. Zijn werelds desserttaartje viel direct op bij de redactie van Bakkers in Bedrijf, oftewel de consumentenjury. Dankzij de unieke smaak van dat taartje veroverde Niels de eerste plaats van de consumentenprijs.

Lees verder

Altijd op de hoogte blijven?