1. Hoog niveau bij finalisten De Beste Aardbeienslof van Nederland 2024
Wie o wie maakt dit jaar de beste aardbeienslof van Nederland? 12 juni selecteerde de vakjury vijftien finalisten voor de titel ‘De Beste Aardbeienslof van Nederland 2024’. Juryvoorzitter Hidde de Brabander belooft een spannende finale. “Het niveau is hoog en de kwaliteit van de aardbeiensloffen van de finalisten ligt dicht bij elkaar.”
2. Hoe zien jongeren hun toekomst in de branche?
Het vinden en binden van jonge vaktalenten is een van de grootste uitdagingen van deze tijd. Hoe kijken jongeren zelf naar een toekomst binnen de bakkerijsector? En wat kan de branche doen om deze mensen te boeien en te behouden? Bakkers in bedrijf ging in gesprek met de jonge patissier Serena van Breukelen.
3. ‘Je hebt niets te verliezen’
Niels van Kleij (18) nam deel aan de wedstrijd voor de Talentenprijs Patisserie tijdens de Gouden Gard 2023. Zijn werelds desserttaartje viel direct op bij de redactie van Bakkers in Bedrijf, oftewel de consumentenjury. Dankzij de unieke smaak van dat taartje veroverde Niels de eerste plaats van de consumentenprijs.