Ton van Hees wint scooter met PUUR-actie

14 juli 2016

OUD GASTEL – Luxe Bakkerij Ton van Hees in Oud Gastel is de winnaar geworden van de skooteractie die Ireks organiseerde rond het PUUR-speltbrood. Deelnemende bakkers aan de actie gaven bij elk verkocht PUUR-brood een unieke coupon aan de consument; die kon de unieke code op de coupon checken via www.puur-brood.nl om te zien of ze winnaar waren van een sportief weekendarrangement in Hotel Papendal.

Sporttop

De bakkerswinkel met de meeste, door de consument gecheckte actiecodes maakte kans op een prachtige elektrische scooter met de eigen bakkerijnaam erop. Bij het checken van de code moest de consument aangeven bij welk filiaal het brood gekocht was. Luxe bakkerij Ton van Hees is de trotse winnaar geworden. De skooter is onlangs aan de bakker uitgereikt door Jochem Uytdehaage, winnaar van olympisch goud op de schaats  en oprichter van Stichting Sporttop. Sporttop biedt geselecteerde talenten, mentale, materiële en incidentele financiële steun. Met aankoop van het speltbrood PUUR steunt de consument Sporttop en dit jong sporttalent.

PUUR-brood-vrijgesteld-met-doek-300x200E-nummervrij

PUUR is een donker speltbrood waarbij het graanmaalproduct voor 100% uit spelt bestaat, met zonnebloem- en pompoenpitten. PUUR is E-nummer- en lactosevrij en bevat geen toegevoegde suikers of vetten. De uiteindelijke smaak en geur van het brood worden afgerond door een speltdesem in combinatie met een unieke speltmout. De verkoop van PUUR-brood blijft volgens Ireks stijgen en valt zeer in de smaak onder consumenten gezien de positieve reacties men krijgt via de website

www.puur-brood.nl of Facebook. PUUR is enkel en alleen verkrijgbaar bij de ambachtelijke bakker.

 

Altijd op de hoogte blijven?