Tijsterman Bakkers wordt Bakker van Maanen

11 mei 2022 Redactie Bakkers in bedrijf

Bakker van Maanen heeft per 1 mei de winkels van Tijsterman Bakkers overgenomen. De winkels zijn op 4, 5 en 6 mei heropend in de stijl en het interieur van Bakker van Maanen.

“Wij zijn trots dat wij deze locaties aan onze winkelportefeuille kunnen toevoegen”, zegt Henk Jan van Maanen. Met de overname breidt Bakker van Maanen verder uit in Zuid- en Noord-Holland. De bakker kreeg er hierdoor ook winkels bij in plaatsen waar nog geen locatie was, zoals Woubrugge, Voorhout, Zoeterwoude en Rijnsburg.

Tweedekans

De winkel aan de Asterstraat in Katwijk en de winkel op het Kooiplein in Leiden worden begin juni heropend als duurzaamheidswinkels, genaamd Bakker van Maanen Tweedekans. Hier krijgen producten die niet direct worden verkocht en tweede kans met kortingen op de oorspronkelijke verkoopprijs. Op deze manier wil Bakker van Maaanen verspilling tegengaan en aandacht creëren op het gebied van duurzaamheid.

Bron: Bakker van Maanen

Geen nieuws van Bakkers in bedrijf meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke woensdag het laatste nieuws. 

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?