Tijdwinst – Elke dag om 15.00 uur klaar

Tijdwinst

In het boek Tijdwinst – Elke dag om 15.00 uur klaar geeft Björn Deusings praktische tips over time management en slimmer werken. Hij belooft hogere productiviteit, meer rust en een zes-urige werkdag.

Volgens Deusings kun je jezelf heel veel tijd besparen als je jezelf beter organiseert, realistischer plant, op een slimme manier omgaat met complexe taken en ophoudt met jezelf (en anderen) van het werk te houden. Hoe je die extra tijd gebruikt is aan jou. Maar een 6-urige werkdag is hierdoor haalbaar

Het boek is opgebouwd uit vier delen. Het eerste deel gaat over het maken van keuzes, het tweede deel over het organiseren van je werk door middel van een waterdichte workflow, het derde deel over onderhoud en plannen van timemanagement en tot slot het vierde deel geeft losse tips en inzichten om tijd te besparen.

Björn Deusings is de auteur van Tijdwinst.com, eigenaar van het productiviteitsblog Timemanagement.nl en expert op het gebied van slimmer werken en persoonlijke effectiviteit. Samen met zijn collega’s geeft hij opleidingen op het gebied van Timemanagement. 

Dossiers
Lees ook
Vakantieboek voor managers

Vakantieboek voor managers

Het Vakantieboek voor professionals en managers 2022 bevat de beste boeken en artikelen die het afgelopen jaar onder de aandacht kwamen van de redactie van uitgeverij Business Contact. "Dit zijn de pareltjes die we afgelopen jaar langs hebben zien komen op de uitgeverij."

‘t Wordt tijd dat ik de leiding neem

‘t Wordt tijd dat ik de leiding neem

Rolf Mulder komt na 10 jaar met een herziene, uitgebreidere uitgave van zijn boek ‘t Wordt tijd dat ik de leiding neem. Over de bekende stripfiguur Olivier B. Bommel en de kunst van het leidinggeven. Wie de stijl van Bommel weet toe te passen heeft volgens Mulder de routekaart in handen naar echt leiderschap.

Boek -12°C Gelato verschenen

Boek -12°C Gelato verschenen

Vandaag, 3 juni, verschijnt -12°C Gelato. Het nieuwe boek van SVH Meesterijsbereiders Bas van Haaren en Nils Hendrikse voor de hobbychef en professionele ijsbereider. Hierin laten ze zien dat er bij het maken van ijs ook pure wetenschap komt kijken. Ze combineren trendy recepten met diepgaande theorie.