Thema Zuur bij Nieuwjaarsbijeenkomst Bakery NExus

Bakery Nexus Nieuwjaarsevent

ZUUR! Nadat zout uit steeds meer producten is verbannen en in 2019 suiker aan de beurt was, legt Bakery Nexus in 2020 het accent op de volgende smaaksensatie: ZUUR. Dit is dan ook het thema van de nieuwjaarsbijeenkomst op 27 januari.  

Ivo van Dijkhuizen verzorgt de presentatie van de nieuwjaarsbijeenkomst. Het programma heeft een 'zure rode draad' gekregen en ziet het er als volgt uit:

  • Peelpioneers, een zure start-up, maakt van citrusschillen een verdienmodel.
  • Linda Eriksen, voormalig marketingmanager van V&D, vertelt over zure ervaringen in een dynamische markt.
  • Oos Kesbeke vertelt hoe hij met zijn Amsterdamse familiebedrijf in zuur onderscheidend onderneemt in de markt.
  • Nederlandse historicus, presentator, schrijver, voormalig hoogleraar maar vooral zure Maarten van Rossum blikt met ons terug op het afgelopen jaar.

Ondanks de hoge zuurtegraad van deze middag belooft de Nieuwsjaarsborrel volgens Bakery Nexus weer een spectaculair en spraakmakend event te worden. Deze bijeenkomst vindt plaats op 27 januari in het historische bierkoelhuis in Den Haag: het nieuwste concept van ‘De BroodBrouwers’.

 

Dossiers
Lees ook
‘Vroeger zat misschien ook niet iedereen op nachtwerk te wachten, maar kon het niet anders’

‘Vroeger zat misschien ook niet iedereen op nachtwerk te wachten, maar kon het niet anders’

Het afgelopen jaar werd steeds duidelijker dat de branche een probleem heeft door het groeiende tekort aan nieuwe vakmensen en het gebrek aan overnamekandidaten voor bestaande bakkerijen. In onze zoektocht naar oplossingen vroegen we een aantal Bakery Nexus-leden naar hun kijk op de branche en de toekomst. In dit derde en laatste deel gaat het over...

‘Om aantrekkelijk te zijn, moeten we het niet zwaarder maken dan noodzakelijk’

‘Om aantrekkelijk te zijn, moeten we het niet zwaarder maken dan noodzakelijk’

Het afgelopen jaar werd steeds duidelijker dat de branche een probleem heeft door het groeiende tekort aan nieuwe vakmensen en het gebrek aan overnamekandidaten voor bestaande bakkerijen. In onze zoektocht naar oplossingen vroegen we een aantal Bakery Nexus-leden naar hun kijk op de branche en de toekomst. Deel II van dit gesprek gaat over de werk-privébalans...

‘Transparantie richting consument is voor alle partijen van belang’

‘Transparantie richting consument is voor alle partijen van belang’

Het afgelopen jaar werd steeds duidelijker dat de branche een probleem heeft door het groeiende tekort aan nieuwe vakmensen en het gebrek aan overnamekandidaten voor bestaande bakkerijen. In onze zoektocht naar oplossingen vroegen we een aantal Bakery Nexus-leden naar hun kijk op de branche en de toekomst. Dit is deel I in een serie.

Patissier / verkoopmedewerker ft/pt omgeving Hilversum

Patissier / verkoopmedewerker ft/pt omgeving Hilversum

Wat ga je doen?In de winkel zal je als eerste taak hebben o klanten te voorzien van de mooiste producten. Dit doe je met een grote glimlach en doordat je zelf de...

Broodbakker Ambachtelijk te Amsterdam

Broodbakker Ambachtelijk te Amsterdam

Wat ga je doen?In de functie van bakker werk je in een klein team in wisselende diensten. Teambelang staat hier voorop, samen maken jullie de mooiste producten....

Banketbakker omgeving Den Haag gezocht

Banketbakker omgeving Den Haag gezocht

Wat ga je doen?Binnen een team van 10 banketbakkers zijn ze op zoek naar een enthousiaste, creatieve en gemotiveerde banketbakker. Binnen het team lopen de taken...