Bakery Nexus Nieuwjaarsevent
ZUUR! Nadat zout uit steeds meer producten is verbannen en in 2019 suiker aan de beurt was, legt Bakery Nexus in 2020 het accent op de volgende smaaksensatie: ZUUR. Dit is dan ook het thema van de nieuwjaarsbijeenkomst op 27 januari.
Ivo van Dijkhuizen verzorgt de presentatie van de nieuwjaarsbijeenkomst. Het programma heeft een 'zure rode draad' gekregen en ziet het er als volgt uit:
- Peelpioneers, een zure start-up, maakt van citrusschillen een verdienmodel.
- Linda Eriksen, voormalig marketingmanager van V&D, vertelt over zure ervaringen in een dynamische markt.
- Oos Kesbeke vertelt hoe hij met zijn Amsterdamse familiebedrijf in zuur onderscheidend onderneemt in de markt.
- Nederlandse historicus, presentator, schrijver, voormalig hoogleraar maar vooral zure Maarten van Rossum blikt met ons terug op het afgelopen jaar.
Ondanks de hoge zuurtegraad van deze middag belooft de Nieuwsjaarsborrel volgens Bakery Nexus weer een spectaculair en spraakmakend event te worden. Deze bijeenkomst vindt plaats op 27 januari in het historische bierkoelhuis in Den Haag: het nieuwste concept van ‘De BroodBrouwers’.