Thema Zuur bij Nieuwjaarsbijeenkomst Bakery NExus

Bakery Nexus Nieuwjaarsevent

ZUUR! Nadat zout uit steeds meer producten is verbannen en in 2019 suiker aan de beurt was, legt Bakery Nexus in 2020 het accent op de volgende smaaksensatie: ZUUR. Dit is dan ook het thema van de nieuwjaarsbijeenkomst op 27 januari.  

Ivo van Dijkhuizen verzorgt de presentatie van de nieuwjaarsbijeenkomst. Het programma heeft een 'zure rode draad' gekregen en ziet het er als volgt uit:

  • Peelpioneers, een zure start-up, maakt van citrusschillen een verdienmodel.
  • Linda Eriksen, voormalig marketingmanager van V&D, vertelt over zure ervaringen in een dynamische markt.
  • Oos Kesbeke vertelt hoe hij met zijn Amsterdamse familiebedrijf in zuur onderscheidend onderneemt in de markt.
  • Nederlandse historicus, presentator, schrijver, voormalig hoogleraar maar vooral zure Maarten van Rossum blikt met ons terug op het afgelopen jaar.

Ondanks de hoge zuurtegraad van deze middag belooft de Nieuwsjaarsborrel volgens Bakery Nexus weer een spectaculair en spraakmakend event te worden. Deze bijeenkomst vindt plaats op 27 januari in het historische bierkoelhuis in Den Haag: het nieuwste concept van ‘De BroodBrouwers’.

 

Dossiers
Lees ook
Allereerste virtuele Bakery Nexus bijeenkomst

Allereerste virtuele Bakery Nexus bijeenkomst

De hele sector is druk doende met talloze creatieve aanpassingen om het werk te blijven doen in deze crisistijd. Zo ook Bakery Nexus. Afgelopen week werden de leden van de vereniging verrast met een uitnodiging voor de allereerste virtuele Nexus bijeenkomst én een toepasselijk pakket met items om ook thuis de Nexus-sfeer neer te zetten.

Jong talent verdient podium en publiek

Jong talent verdient podium en publiek

Ik weet het nog goed. Mijn eigen deelname aan de Jeugdvakwedstrijden. Eerst aan het begin van het jaar zenuwachtig naar de regiowedstrijden, om daar aan het einde van de dag de verlossende woorden te horen. Regiokampioen! Dat betekende: op naar de landelijke finale. Weken vol trainingen volgden. Niets wilde ik aan het toeval overlaten.

In gesprek met Bakery Nexus - 'Vroeger zat misschien ook niet iedereen op nachtwerk te wachten'

In gesprek met Bakery Nexus - 'Vroeger zat misschien ook niet iedereen op nachtwerk te wachten'

Het afgelopen jaar werd steeds duidelijker dat de branche een probleem heeft door het groeiende tekort aan nieuwe vakmensen en het gebrek aan overnamekandidaten voor bestaande bakkerijen. In onze zoektocht naar oplossingen vroegen we een aantal Bakery Nexus-leden naar hun kijk op de branche en de toekomst.

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Wat ga je doen?Voor een bakkerij in de omgeving van Zoetermeer zijn wij op zoek naar deegmakers in de productie. Werkzaamheden: > Afwegen, mengen en kneden van de(hulp)grondstoffen...

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Wat ga je doen?In deze functie voor de lange termijn ga je als zelfstandig werkend broodbakker ga jij samen met je collega's het perfecte brood maken. Dit doe je...

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Apeldoorn

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Apeldoorn

Wat ga je doen?Voor een bakkerij in de omgeving van Apeldoorn zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker voor de nachtploeg. In deze functie...