Thema Zuur bij Nieuwjaarsbijeenkomst Bakery NExus

Bakery Nexus Nieuwjaarsevent

ZUUR! Nadat zout uit steeds meer producten is verbannen en in 2019 suiker aan de beurt was, legt Bakery Nexus in 2020 het accent op de volgende smaaksensatie: ZUUR. Dit is dan ook het thema van de nieuwjaarsbijeenkomst op 27 januari.  

Ivo van Dijkhuizen verzorgt de presentatie van de nieuwjaarsbijeenkomst. Het programma heeft een 'zure rode draad' gekregen en ziet het er als volgt uit:

  • Peelpioneers, een zure start-up, maakt van citrusschillen een verdienmodel.
  • Linda Eriksen, voormalig marketingmanager van V&D, vertelt over zure ervaringen in een dynamische markt.
  • Oos Kesbeke vertelt hoe hij met zijn Amsterdamse familiebedrijf in zuur onderscheidend onderneemt in de markt.
  • Nederlandse historicus, presentator, schrijver, voormalig hoogleraar maar vooral zure Maarten van Rossum blikt met ons terug op het afgelopen jaar.

Ondanks de hoge zuurtegraad van deze middag belooft de Nieuwsjaarsborrel volgens Bakery Nexus weer een spectaculair en spraakmakend event te worden. Deze bijeenkomst vindt plaats op 27 januari in het historische bierkoelhuis in Den Haag: het nieuwste concept van ‘De BroodBrouwers’.

 

Dossiers
Lees ook
‘Om aantrekkelijk te zijn, moeten we het niet zwaarder maken dan noodzakelijk’

‘Om aantrekkelijk te zijn, moeten we het niet zwaarder maken dan noodzakelijk’

Het afgelopen jaar werd steeds duidelijker dat de branche een probleem heeft door het groeiende tekort aan nieuwe vakmensen en het gebrek aan overnamekandidaten voor bestaande bakkerijen. In onze zoektocht naar oplossingen vroegen we een aantal Bakery Nexus-leden naar hun kijk op de branche en de toekomst. Deel II van dit gesprek gaat over de werk-privébalans...

‘Transparantie richting consument is voor alle partijen van belang’

‘Transparantie richting consument is voor alle partijen van belang’

Het afgelopen jaar werd steeds duidelijker dat de branche een probleem heeft door het groeiende tekort aan nieuwe vakmensen en het gebrek aan overnamekandidaten voor bestaande bakkerijen. In onze zoektocht naar oplossingen vroegen we een aantal Bakery Nexus-leden naar hun kijk op de branche en de toekomst. Dit is deel I in een serie.

Leden van Bakery Nexus laten zich inspireren in Helsinki

Leden van Bakery Nexus laten zich inspireren in Helsinki

Elk jaar organiseert Bakery Nexus een inspiratiereis voor haar leden. Dit jaar, in 2019, was de bestemming Helsinki. Wat krijg je als je het beste van Scandinavië combineert met Russische invloeden?

Allround Bakker Waddeneilanden seizoen of lange termijn

Allround Bakker Waddeneilanden seizoen of lange termijn

Wat ga je doen?Je zal je bezig houden met de productie van dagverse brood en banketproducten. Zowel groot als kleinbrood wordt in een luxe assortiment aangeboden....

Broodbakker Ft omgeving Nijverdal

Broodbakker Ft omgeving Nijverdal

Wat ga je doen?Wij zijn voor deze bakkerij op zoek naar een enthousiaste broodbakker met passie voor het vak. De functie is voor de lange termijn. Je zal afwisselend...

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Arnhem

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Arnhem

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Arnhem zijn we per februari 2020 op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. De werkzaamheden...