Op 4 oktober vierde The Real Baker het vijfjarig bestaan en de verhuizing naar een nieuw pand in Veenendaal. In vijf maanden tijd werd de aanstaande bakkerij volledig verbouwd en voorzien van ultramoderne en op maat gemaakte machines. Het resultaat: “We produceren veel efficiënter, zonder de ambachtelijke kwaliteit te verliezen.”

The Real Baker werd in 2014 opgericht door Henk de Haan. “Henk was 59 toen hij het bedrijf startte”, zegt Patrick Tissen, de commerciële man en algemeen manager van The Real Baker. “Hij maakte muffins voor één klant, in een veel te groot pand in Ede. Het bedrijf groeide en groeide; Henk vroeg mij en zijn dochter Babette om erbij te komen. Dat hebben we gedaan: in 2017 zijn Babette en ik ingestapt in het bedrijf.”

Samen met Henk en Babette de Haan...

Meer weten over The Real Baker? Lees dan het complete artikel van Christiaan van Beemen online of in Bakkers in bedrijf 9-2019. Nog geen abonnee? Sluit nu een voordelig introductieabonnement af voor maar € 39,99 ex BTW voor het eerste jaar. Abonneer nu!

Altijd op de hoogte blijven?