In tegenstelling tot andere jaren, staat Ter Haar bakkerijmachines de komende editie van Bakkersvak op de beurs met gereviseerde machines. “We kunnen de ogen sluiten voor alles om ons heen maar we leven natuurlijk in een tijd met diversen crisissen. Deze brengen natuurlijk ook altijd onrust op de markt”, schrijft het bedrijf. Daarom heeft het bedrijf in overleg met de organisatie besloten het dit jaar anders te doen. 

Op de stand laat Ter Haar hiervan enkele voorbeelden zien, zoals een kegelopboller, een afmeetmachine en een hefkieper. Ook wordt via een fotoreportage laten zien in welke staat de machines voor de revisie verkeerden. Deze machines zijn gebruikt en totaal gereviseerd, met ook de modificaties van een nieuwe machine. Voordelen van een gereviseerde machine zijn dat ze goedkoper zijn dan de aanschaf van een nieuwe, dat ze wel de kwaliteit van een nieuwe machine hebben. De machines worden geleverd onder volle garantie en met een certificaat. Ook kunnen de machines geleast worden.

Naast deze gebruikte machines toont Ter Haar ook een nieuwe Sinmag uitrijdbare spiraalkneder. Tevens kunnen bezoekers op de stand kennismaken met de nieuwe eigenaren, Maarten en Mark ter Haar. Zij zullen als derde generatie het Ter Haar familiebedrijf voortzetten.

Altijd op de hoogte blijven?