TenBa op Bakkersvak 2018

6 februari 2018

TenBa presenteert op de Bakkersvak in 360⁰ beelden enkele van hun laatste projecten. Op deze manier krijgen ondernemers een beeld van  hoe een nieuwe bakkerij er in werkelijkheid uit kan komen te zien.

Van een aantal nieuwe bakkerijprojecten heeft TenBa 360° foto’s genomen. Deze zijn zo gemonteerd dat men als het ware door de bakkerij heen kan lopen. Op de Bakkersvak krijgen bezoekers die 3D-ervaring door middel van een Virtual Reality bril. In de stand van TenBa is een opstelling gemaakt waarbij bezoekers zowel op een groot scherm als met een VR-bril de nieuwe bakkerij kunnen zien. Van grondstoffenmagazijn tot aan de expeditie.

Ook is de bouw van de bakkerij te zien, de afwerking en de bakkerijtechniek. Ook krijgen bezoekers een beeld van de logische indeling en de ruimtelijke indeling van de bakkerij. Op de stand zijn tekeningen aanwezig van de bakkerijen die de bezoeker met Virtual Reality kunt zien. Daarbij krijgen ze vooraf een beeld van welke ruimtes u gaat bekijken en bezoeken.

De techniek van de 3D-fotografie wordt door TenBa ook gebruikt als er opnames van bestaande bakkerijen worden gemaakt, of taxaties worden uitgevoerd. Door middel van deze techniek kunnen de adviseurs van TenBa bij het uitwerken en adviseren in projecten een ruimtelijk overzicht verkrijgen van de hele bakkerij.

TenBa biedt deze techniek ook bij bestaande bakkerijen aan. Hierdoor kunnen ondernemers zelf ook een 3D-beeld van de bakkerij aan hun klanten presenteren.

Altijd op de hoogte blijven?