Succesvolle Südback in Stuttgart

30 september 2019

Südback, de grootste Duitse bakkerij- en zoetwarenbeurs in Stuttgart, trok dit jaar 37.500 bezoekers. De 28e editie van deze beurs was daarmee een succes.

Van 21 tot 24 september bezetten 710 exposanten zes afzonderlijke hallen met een bruto vloeroppervlak van 65.000 m2 en presenteerden ze letterlijk alles wat met het bakken te maken had - van grondstoffen en werkkleding tot digitalisering. Zowel bezoekers, exposanten als organisatoren waren tevreden over de beurs in Stuttgart.

Sinds Südback in 1978 voor het eerst werd gehouden, heeft de beurs zich, volgens de CEO van Messe Stuttgart Ulrich Kromer von Baerle, ontwikkeld tot een van de belangrijkste industrie-evenementen voor Duitsland en zijn buurlanden. "Onze vakbeurs heeft dit jaar opnieuw haar positie duidelijk kunnen bevestigen. Dit succes is niet in de laatste plaats het resultaat van vele jaren van constructieve samenwerking met onze partners." En ook Stefan Körber, directeur van het Staatsgilde van Banketbakkers in Baden-Württemberg, prees de beurs als de "beste Südback aller tijden! De nieuwe hallenstructuur, met zijn kortere routes , bleek ideaal."

Op Südback worden niet alleen trends, ontwikkelingen en technische innovaties gepresenteerd; de beurs is ook een plek voor uitwisseling van ideeën, meningen en informatie. De forumpresentaties en de bakdemonstraties trekken iedere editie weer veel bezoekers. De beurs verwelkomde dit jaar gasten uit 97 landen, waaronder Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Rusland, Polen, Tsjechië, Griekenland, Frankrijk en Nederland. De volgende Südback vindt plaats van 17 tot 20 oktober 2020 in Messe Stuttgart.

Sudback Stuttgart Messe Stuttgart Sudback Stuttgart Messe Stuttgart

Foto's: Messe Stuttgart

Altijd op de hoogte blijven?