Succesvolle en inspirerende 1e Beko Ledendag

19 juni 2017

Beko Coöperatie organiseerde op 12 juni de eerste Beko Ledendag op maandag 12 juni. De dag was exclusief en gratis voor de leden van Beko Coöperatie. Het was een dag met volop ruimte om samen te praten en om lekker te eten aan lange tafels in de tuin van NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Ledenvergadering

Op deze dag was er ook voor het eerst een landelijke ledenvergadering, gecombineerd met vier regionale bestuursverkiezingen. Tijdens de verkiezingen is bakker Bastiën van Rosendaal van Bakhuys Steenbergen door de leden van regio Beko West benoemd in de ledenraad.

Na de ledenvergadering waren er negentien rondetafelgesprekken onder leiding van een lid van de ledenraad of het bestuur van de coöperatie. Veel leden waardeerden deze mogelijkheid om met elkaar te spreken over uiteenlopende stellingen en bovendien leden van bestuur en ledenraad beter te leren kennen.

Inspiratiesessie

Aansluitend konden de leden deelnemen aan meer dan tien verschillende inspiratiesessies op het gebied van vakmanschap en ondernemerschap. De sessies zijn meermalen herhaald. Uiteindelijk zijn er daardoor meer dan 75 inspiratiesessies uitgevoerd. Alle leden ontvingen na afloop een goodiebag met uitgebreide informatie, van recepten tot aan informatie over de bepaling van de waarde van het bedrijf.

 

Altijd op de hoogte blijven?