Succesvol jaar voor het BoulangerieTeam

16 december 2015

LEEUWARDEN - Het BoulangerieTeam heeft een succesvol jaar achter de rug: deelname aan vier internationale wedstrijden leverde drie keer een gouden en één keer een zilveren medaille op. Het succes begon in januari, tijdens de Sigep International Bakery Cup in Rimini. Mike Onasse en Bas Goossen veroverende de eerste plaats. Vervolgens kregen Peter Bienefelt, Hiljo Hillebrand en Niek van Waarde tijdens de Coupe Louis Lesaffre de eer en wonnen zij eind augustus deze wedstrijd. Hiermee kwalificeerden zij zich voor het WK Boulangerie 2016. Vervolgens eindigde Rianne Kuijntjes samen met de Spaanse kandidaat op de eerste plaats bij de competitie Young Bakery Hopeful.

  • IBA Cup
  • “Het najaar begon met de IBA Cup waaraan Tim Boers en Kris Huysman deelnamen”, vertelt het BoulangerieTeam trots. Het showstuk en de producten rondom het thema Circus leverde een tweede plaats op. “De laatste wedstrijd was het EK Boulangerie in Nantes. En ook hier werd de hoogste plaats behaald, ditmaal door Gerard Vreugdenhil, Michel Schröder en Stefan van Lieshout.”
  • Europain

Tijdens de vakbeurs Europain neemt Nederland in 2016 deel aan het WK Boulangerie. “Nederland neemt het op tegen Japan, USA, Taiwan, China, Frankrijk, Canada, Turkije, Zuid-Korea, Rusland, Brazilië en Mauritius”, vertelt het team.

Altijd op de hoogte blijven?