Stichting Ambachtelijke Bakkerij werkt samen met 100% NL

3 december 2019
Foto: Screenshot chocoladeletteractie Stichting Ambachtelijke Bakkerij 

De decembermaand is een van de belangrijkste maanden voor de ambachtelijke bakker. Veel klanten in de winkel voor lekkernijen voor Sinterklaas, kerst en Oud- en nieuw. Daarom organiseert Stichting Ambachtelijke Bakkerij samen met 100% NL een landelijke chocoladeletteractie en oliebollenactie waarbij de ambachtelijke bakker dagelijks op de radio te horen is.

De chocoladeletteractie loopt al sinds 16 november. Tot en met 5 december deelt de Stichting Ambachtelijke Bakkerij honderden chocoladeletters uit door heel het land. Bij elke letter zit een unieke code, waarmee consumenten kans op nóg eens vier chocoladeletters die ze (in overleg) bij een ambachtelijke bakker kunnen ophalen. 

Op 6 december start direct  de landelijke oliebollenactie. Luisteraars van radiozender 100% NL kunnen vijftig oliebollen winnen, die ze (in overleg) bij een ambachtelijke bakker kunnen ophalen. 

Voor beide acties heeft Stichting Ambachtelijke Bakkerij een mooie radiospot gemaakt, zodat de ambachtelijke bakker en zijn feestproducten de komende weken in de schijnwerpers staan. "Iedereen mag ten slotte weten dat je de lekkerste decemberproducten bij de ambachtelijke bakker haalt. Benieuwd naar de radiospots? Beluister de spots begin volgende week op de website. Of zet de radio aan!", aldus Stichting Ambachtelijke Bakkerij.

Altijd op de hoogte blijven?