Stichting Ambachtelijke Bakkerij werkt samen met 100% NL

Stichting Ambachtelijke Bakkerij chocoladeletter actie

Foto: Screenshot chocoladeletteractie Stichting Ambachtelijke Bakkerij 

De decembermaand is een van de belangrijkste maanden voor de ambachtelijke bakker. Veel klanten in de winkel voor lekkernijen voor Sinterklaas, kerst en Oud- en nieuw. Daarom organiseert Stichting Ambachtelijke Bakkerij samen met 100% NL een landelijke chocoladeletteractie en oliebollenactie waarbij de ambachtelijke bakker dagelijks op de radio te horen is.

De chocoladeletteractie loopt al sinds 16 november. Tot en met 5 december deelt de Stichting Ambachtelijke Bakkerij honderden chocoladeletters uit door heel het land. Bij elke letter zit een unieke code, waarmee consumenten kans op nóg eens vier chocoladeletters die ze (in overleg) bij een ambachtelijke bakker kunnen ophalen. 

Op 6 december start direct  de landelijke oliebollenactie. Luisteraars van radiozender 100% NL kunnen vijftig oliebollen winnen, die ze (in overleg) bij een ambachtelijke bakker kunnen ophalen. 

Voor beide acties heeft Stichting Ambachtelijke Bakkerij een mooie radiospot gemaakt, zodat de ambachtelijke bakker en zijn feestproducten de komende weken in de schijnwerpers staan. "Iedereen mag ten slotte weten dat je de lekkerste decemberproducten bij de ambachtelijke bakker haalt. Benieuwd naar de radiospots? Beluister de spots begin volgende week op de website. Of zet de radio aan!", aldus Stichting Ambachtelijke Bakkerij.

Dossiers
Lees ook
Oproep: Brood met zuurstofrijk water - Wie experimenteert mee?

Oproep: Brood met zuurstofrijk water - Wie experimenteert mee?

Bakker Gerard Hardeman van biologische bakkerij Gerard en Suus zoekt naar een goede methode om meer zuurstof toe te voegen aan leidingwater. In zijn ervaring zorgt het gebruik van zuurstofrijk water bij het brood bakken voor beter deeg en smaakvol brood. Wie experimenteert met hem mee?

Dekom presenteert digitale zomercatalogus

Dekom presenteert digitale zomercatalogus

De nieuwe zomercatalogus van Dekom is verschenen. Bakkers, patissiers en chocolatiers kunnen deze downloaden op de website van de decoratiespecialist. Dekom is leverancier van decoraties voor bakkerijen, horeca en industrie.

NBOV: Bakkers voelen effecten coronamaatregelen

NBOV: Bakkers voelen effecten coronamaatregelen

Bakkers beginnen de effecten van de coronamaatregelen te voelen. Dat blijkt uit onderzoek van branchevereniging NBOV. Bijna 80 procent van de bakkers lopen omzet uit het derde kanaal, de afzet aan horeca en catering. Ook zien bakkers (41 procent) minder klanten in de winkel en bijna 62 procent geeft aan dit voorjaar 32 procent omzet mis te lopen.

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Wat ga je doen?Voor een bakkerij in de omgeving van Zoetermeer zijn wij op zoek naar deegmakers in de productie. Werkzaamheden: > Afwegen, mengen en kneden van de(hulp)grondstoffen...

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Wat ga je doen?In deze functie voor de lange termijn ga je als zelfstandig werkend broodbakker ga jij samen met je collega's het perfecte brood maken. Dit doe je...

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Apeldoorn

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Apeldoorn

Wat ga je doen?Voor een bakkerij in de omgeving van Apeldoorn zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker voor de nachtploeg. In deze functie...