Startersdag voor jonge bakkerondernemers op 30 maart

Brood Bienefelt

Op 30 maart vindt de Startersdag plaats, een inspirerende dag voor jonge ambachtelijke bakkerondernemers. Inspiratie, kennis opdoen en netwerken staan deze middag centraal. Het evenement vindt plaats bij Bakery Institute in Zaandam.

De Startersdag is een initiatief van de NBOV, Bakery Institute en Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij. Ondernemers komen aan het woord om over hun ervaringen te praten en er vinden korte sessies plaats waarbij er onder andere aandacht is voor de ins en outs van het ondernemerschap. Ook staat een praktijkverhaal van een jonge ondernemer in één van de sessies centraal.

Iedereen die een eigen bakkerij wil of gaat beginnen is welkom. Bakkers die dromen van een eigen zaak en niet goed weten waar ze moeten beginnen, mensen die een bedrijf willen overnemen en startende ondernemers die door een groot hoeveelheid aan adviezen door de bomen het bos niet meer zien. Allen krijgen antwoorden op hun vragen.

“Een goed begin is het halve werk. Deze dag kan beginnende ondernemers mooi op weg helpen”, aldus Marie-Hélène Zengerink, directeur van de NBOV.

Aanmelden

Het programma start om 13.30 uur en is rond 17.00 afgelopen. Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 23 maart 2022 via de website van de NBOV.

Lees ook
Startersdag bij Bakery Institute helpt ondernemers op weg

Startersdag bij Bakery Institute helpt ondernemers op weg

De Startersdag die de NBOV met Bakery Institute en Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij op woensdag 30 maart organiseerde, heeft een diverse groep ondernemers flink op weg geholpen, schrijven de organisaties. Tijdens Startersdag bij Bakery Institute in Zaandam kwamen allerlei kanten van het (beginnende) ondernemen aan bod.

NBOV organiseert de Startersdag

NBOV organiseert de Startersdag

NBOV organiseert woensdag 27 maart de Startersdag bij Bakkerij Tietema in Swifterbant. Het thema van deze Startersdag is 'Samen werken aan onderscheid'. Op het programma staan een rondleiding door de bakkerij en twee workshops. De dag begint met een rondleiding door Bakkerij Tietema. Michiel Tietema heeft vergevorderde plannen om de bakkerij van...

M.O.C Young geeft een andere kijk op de zaak

M.O.C Young geeft een andere kijk op de zaak

Al bijna twee jaar heeft Beko Advies een aparte gespreksgroep voor aanstormende ondernemerstalenten. Zo'n twintig ondernemers tussen de 20 en 35 jaar nemen deel aan de bijeenkomsten van M.O.C Young die drie keer per jaar worden georganiseerd. M.O.C Young Beko Advies richtte aan het begin van de jaren tachtig de Management Ondernemers Club (M.O.C)...