Startersdag voor jonge bakkerondernemers op 30 maart

7 maart 2022 Redactie Bakkers in bedrijf

Op 30 maart vindt de Startersdag plaats, een inspirerende dag voor jonge ambachtelijke bakkerondernemers. Inspiratie, kennis opdoen en netwerken staan deze middag centraal. Het evenement vindt plaats bij Bakery Institute in Zaandam.

De Startersdag is een initiatief van de NBOV, Bakery Institute en Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij. Ondernemers komen aan het woord om over hun ervaringen te praten en er vinden korte sessies plaats waarbij er onder andere aandacht is voor de ins en outs van het ondernemerschap. Ook staat een praktijkverhaal van een jonge ondernemer in één van de sessies centraal.

Iedereen die een eigen bakkerij wil of gaat beginnen is welkom. Bakkers die dromen van een eigen zaak en niet goed weten waar ze moeten beginnen, mensen die een bedrijf willen overnemen en startende ondernemers die door een groot hoeveelheid aan adviezen door de bomen het bos niet meer zien. Allen krijgen antwoorden op hun vragen.

“Een goed begin is het halve werk. Deze dag kan beginnende ondernemers mooi op weg helpen”, aldus Marie-Hélène Zengerink, directeur van de NBOV.

Aanmelden

Het programma start om 13.30 uur en is rond 17.00 afgelopen. Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 23 maart 2022 via de website van de NBOV.

Altijd op de hoogte blijven?