Start OndernemersCafé NBOV

Theatertour

De NBOV organiseert vanaf 19 februari weer het bekende OndernemersCafé. Deze bijeenkomsten vinden plaats in acht theaters verspreid over het land. Aansluitend volgt een compact theaterprogramma voor uw verkoopmedewerkers, georganiseerd door de Stichting Ambachtelijke Bakkerij.

OndernemersCafé

De OndernemersCafés duren van 16.00 tot 18.00 uur. Na afloop staat er een maaltijd klaar, waaraan ook uw medewerkers bij binnenkomst voor het avondprogramma kunnen deelnemen. Vanaf 18.30 uur start de ontvangst voor het avondprogramma, dat duurt van 19.30 tot ongeveer 21.30 uur. Deelname is gratis.

Theatertour

Onder het motto ‘You’ve got the power’ gaan presentatrice Anita Witzier en lifestyledeskundige Yvonne Stoevelaar samen met u en uw medewerkers aan de slag met de kracht van persoonlijk presenteren en kennis op de winkelvloer als stimulans voor extra verkoop.

Data theatertour:

  • maandag 19 februari: regio Gelderland/Overijssel (theater Bouwkunde, Deventer)
  • dinsdag 20 februari: regio Noord-Brabant (Podium Markant, Uden)
  • dinsdag 20 maart: regio Friesland/Groningen/Drenthe (Schouwburg De Lawei, Drachten)
  • dinsdag 3 april: regio Zeeland (Podium Reimerswaal, Dorpshuis Rilland)
  • woensdag 4 april: regio Zuid-Holland (Flora Theater, Boskoop)
  • maandag 9 april: regio Noord-Holland (Theater De Verbeelding, Purmerend)
  • maandag 23 april: regio Utrecht/’t Gooi (Theater Figi, Zeist)
  • dinsdag 24 april: regio Limburg (Schouwburg De Domijnen, Sittard)

De vermelde theaters zijn nog onder voorbehoud. Begin januari ontvangt u per post een persoonlijke uitnodiging voor u en uw medewerkers. Hierin staat meer informatie over de locaties en het programma en kunnen u en uw medewerkers zich voor de OndernemersCafés en de Theatertour aanmelden.

Lees ook
Snoeien doet bloeien

Snoeien doet bloeien

Ieder jaar beginnen er minder studenten in het mbo. Niet alleen in onze branche, maar in het gehele mbo; een trend die door de coronapandemie versneld lijkt te zijn.

NBOV: Bakkers actief bezig met verduurzaming bakkerij

NBOV: Bakkers actief bezig met verduurzaming bakkerij

Verduurzaming is een belangrijk thema. Al was het alleen maar vanwege de stijgende energieprijzen. Ook bakkers zijn hiermee bezig en proberen hun bakkerij te verduurzamen. Dat blijkt uit een flitspeiling van NBOV, waaraan 25 procent van de leden mee deden.

Nieuwe receptuur kan voor uitdagingen zorgen

Nieuwe receptuur kan voor uitdagingen zorgen

Productontwikkeling of het maken van een aangepaste receptuur levert naast mooie nieuwe producten ook wel eens uitdagingen op bij het bepalen van de naam of het geven van de informatie.