Het succes van Max Verstappen in de Formule 1 biedt kansen voor de bakker. Hoe kun je als bakker hier op inspringen? Bakeplus inspireert de bakker met ideeën.

Of je nou liefhebber bent van de Formule 1 sport of niet, het Max momentum kan en mag je niet missen. Begin september komt het formule 1 circus naar Nederland en zal men gaan racen op het circuit van Zandvoort. De aanloop hier naartoe zal een absolute piek zijn in de Max Verstappen hype.

‘Banden sparen’

Een voor alle race liefhebbers bekende term: ‘banden sparen’. En sparen om vervolgens iets gratis te krijgen dat doen jouw klanten graag natuurlijk, want we zijn en blijven Nederlanders!

Wat is er nou leuker dan in de augustusmaand een spaaractie op te zetten met een knipoog naar de formule 1. Ontwerp een leuke spaarkaart in formule 1 stijl. Deze spaarkaart is ook te downloaden via de Bakeplus website. Heb je de zogenaamde ‘soft’ rode banden bij elkaar gespaard, geef je klant dan een gratis zachte snack zoals een bavaroise gebakje. Bij de witte ‘harde’ banden geef je een knapperig kaasbroodje weg.

Tip: Je kan ook een setje banden verkopen. Hoe dan? Dip een naturel donut in een laagje glazuur en je hebt je eigen bandenset!

Benieuwd naar ‘De Pitbox’ en ‘de Perezslof’? Bekijk het op de speciaal ingericht Formule 1 pagina.

Altijd op de hoogte blijven?