Speltember voor de ambachtelijke bakker

23 augustus 2018

De actiemaand Speltember van Ireks staat in het teken van de nieuwe speltoogst. Volgens Ireks laten nog meer bakkers deze maand hun klanten kennis maken met de lekkerste speltproducten. Naast de grondstoffen kunnen klanten ook bij Ireks terecht voor promotiemateriaal.

Speltember

Dit jaar kunnen consumenten sparen voor het oer-Hollandse Keezenspel. Deelnemende bakkers ontvangen tevens bovenop de consumentenactie gratis 15 procent product zolang de voorraad strekt. Daarnaast heeft Ireks allerlei promotiemateriaal voor de bakker, zoals een social-media campagne, animatiefilmpje, advertentie en pos-materiaal. "Kortom een compleet pakket waarmee succes verzekerd is", aldus Ireks.

Speltproducten

De speltproducten van Ireks voldoen aan de Duitse wetgeving. Dit betekent dat de producten minimaal 90 procent spelt bevatten. Ireks gebruikt ook alleen spelt met de hoogste reinheid, waardoor bakkers een eerlijk verhaal over hun speltproducten aan hun klanten kunnen vertellen. Meer achtergrondinformatie over spelt, de eigenschappen en verwerking is te vinden in het Ireks IQ informatiebulletin via de website van Ireks.

Bakkers die meer willen weten van de speltproducten van Ireks en de Speltember-actie kunnen terecht bij hun baktechnisch adviseur of bij Ireks.

Ireks groep

De Ireks groep levert wereldwijd eersteklas bak-ingrediënten en brouw-mouten. Het portfolio wordt gecompleteerd door andere specialismen op het gebied van aroma's, ijsproducten en agrarische handel. Meer dan 2.800 medewerkers – waaronder meer dan 500 hooggekwalificeerde medewerkers – op locaties in 22 landen zorgen ervoor dat klanten over de hele wereld dagelijks worden verzorgd met de beste producten en  diensten van Ireks. Het denken en handelen binnen Ireks wordt steeds gekenmerkt door de drie pijlers van onze bedrijfsfilosofie: continuïteit, competentie en partnership.

 

Altijd op de hoogte blijven?