Speltember voor de ambachtelijke bakker

Bakkers in bedrijf_Speltember

De actiemaand Speltember van Ireks staat in het teken van de nieuwe speltoogst. Volgens Ireks laten nog meer bakkers deze maand hun klanten kennis maken met de lekkerste speltproducten. Naast de grondstoffen kunnen klanten ook bij Ireks terecht voor promotiemateriaal.

Speltember

Dit jaar kunnen consumenten sparen voor het oer-Hollandse Keezenspel. Deelnemende bakkers ontvangen tevens bovenop de consumentenactie gratis 15 procent product zolang de voorraad strekt. Daarnaast heeft Ireks allerlei promotiemateriaal voor de bakker, zoals een social-media campagne, animatiefilmpje, advertentie en pos-materiaal. "Kortom een compleet pakket waarmee succes verzekerd is", aldus Ireks.

Speltproducten

De speltproducten van Ireks voldoen aan de Duitse wetgeving. Dit betekent dat de producten minimaal 90 procent spelt bevatten. Ireks gebruikt ook alleen spelt met de hoogste reinheid, waardoor bakkers een eerlijk verhaal over hun speltproducten aan hun klanten kunnen vertellen. Meer achtergrondinformatie over spelt, de eigenschappen en verwerking is te vinden in het Ireks IQ informatiebulletin via de website van Ireks.

Bakkers die meer willen weten van de speltproducten van Ireks en de Speltember-actie kunnen terecht bij hun baktechnisch adviseur of bij Ireks.

Ireks groep

De Ireks groep levert wereldwijd eersteklas bak-ingrediënten en brouw-mouten. Het portfolio wordt gecompleteerd door andere specialismen op het gebied van aroma's, ijsproducten en agrarische handel. Meer dan 2.800 medewerkers – waaronder meer dan 500 hooggekwalificeerde medewerkers – op locaties in 22 landen zorgen ervoor dat klanten over de hele wereld dagelijks worden verzorgd met de beste producten en  diensten van Ireks. Het denken en handelen binnen Ireks wordt steeds gekenmerkt door de drie pijlers van onze bedrijfsfilosofie: continuïteit, competentie en partnership.

 

Dossiers
Lees ook
Nieuw Warenwetbesluit Meel en brood

Nieuw Warenwetbesluit Meel en brood

Op 1 juli 2020 treedt het nieuwe Warenwetbesluit Meel en brood in werking. De wet kwam tot stand op initiatief van de NVB, NBOV en Nebafa om consumenten meer duidelijkheid over broodsoorten te geven. De nieuwe regels hebben een overgangstermijn van twee jaar. Dat betekent dat bakkers tot uiterlijk 1 juli 2022 de tijd hebben om aan deze verplichting...

Bakker Jan Morssink overleden

Bakker Jan Morssink overleden

Op 21 januari overleed bakker Jan Morssink op 79-jarige leeftijd. Dat maakte zijn zoon Richard Morssink bekend.

Ambachtelijke bakkers zetten Happy Saturday tegenover Blue Monday

Ambachtelijke bakkers zetten Happy Saturday tegenover Blue Monday

De ambachtelijke bakkers van Nederland komen zaterdag 25 januari met een gezamenlijke actie: Happy Saturday. Klanten die de warme bakker bezoeken worden op een vrolijke manier bedankt voor hun komst.

Zelfstandig werkend broodbakker

Zelfstandig werkend broodbakker

Wat ga je doen?Heb jij een passie voor alles wat met broodbakken te maken heeft? Beginnen jouw handen te jeuken bij alleen al het zien van verse producten waar je...

Allround banketbakker Waddeneilanden, voor langere tijd

Allround banketbakker Waddeneilanden, voor langere tijd

Wat ga je doen?In deze functie ben je verantwoordelijk voor de gehele banketproductie. Deze productie bestaat uit het bereiden van gebak, stukswerk en koeken. Dit...

Allround broodbakker Waddeneiland, lange termijn

Allround broodbakker Waddeneiland, lange termijn

Wat ga je doen?In deze functie ben je verantwoordelijk voor de gehele broodproductie. Dit doe je voor eigen vestigingen en een stuk derde kanaal. De productie zal...