Speculaaskeuring Beko Najaarsdagen

20 september 2017

Tijdens de Beko Najaarsdagen op 25 en 26 september vindt de speculaaskeuring plaats. Uit alle inzendingen wordt op basis van de beoordeling per provincie en per categorie een winnaar gekozen. De bakker met het hoogste cijfer van alle ingeleverde speculaasproducten, mag zich een jaar lang ‘de lekkerste speculaasbakker van Nederland 2017’ noemen. Bakkers kunnen drie soorten speculaas inleveren: speculaasjes, speculaasjes met amandelen en gevulde speculaas.

Deelnemers kunnen hun speculaasproducten in leveren bij de registratiebalie op de Beko Najaarsdagen tussen 11.00-17.00. Beko adviseert bakkers om zich hier vooraf voor aan te melden. Dit voorkomt lang wachten omdat de producten nog geregistreerd moeten worden bij binnenkomst. Voor de keuring moeten bakkers van elk speculaasproduct vier verpakkingen meebrengen.

 

Op woensdag 27 september maakt Beko de uitslagen van de keuring en de wedstrijd bekend. Deelnemers ontvangen het keuringsrapport per mail. Bij scores van een 7 of meer ontvangen deelnemers ook een certificaat en een posterpakket.

   

Altijd op de hoogte blijven?