SpecsPlaza verwelkomt duizendste abonnee

Specsplaza

WAGENINGEN - SpecsPlaza, de ingrediëntendatabank voor de bakkerijketen wordt steeds meer gewaardeerd. Recent heeft SpecsPlaza haar duizendste bakker-abonnee welkom geheten! Deze database, beheerd door het NBC, levert u alle actuele informatie over grondstoffen en allergenen. Handig voor een juist etiket en als achtergrondinformatie richting uw klant.

Kom meer te weten!

Lees ook
Help je medewerkers door de hitte!

Help je medewerkers door de hitte!

Komende week lopen de temperaturen hoog op. Meteorologen verwachten een hittegolf. Ook in de bakkerij kan het erg warm worden. wanneer is het echt té warm in de bakkerij om te werken? En wat doet u ertegen?

Bakkers in de media - week 31

Bakkers in de media - week 31

Middeleeuwse traditie, de opmars van vegan chocolade en eerste schepen met graan verlaten de Oekraïne. Wat lazen we deze week over de bakkersbranche? Een greep uit de media.

Prijzen ambachtelijk ijs stijgen

Prijzen ambachtelijk ijs stijgen

Veel ijsondernemers vragen vanwege de stijgende kosten meer voor hun ijs. De meeste salons rekenen nu 1,25 tot 1,50 euro per bolletje. Dat vertelt Teun Loonen, voorzitter van het Ambachtelijk IJscentrum aan Nu.nl.