Speciaal Oogstbrood

12 mei 2017

Beko Groothandel en Meneba vinden dat de oogst van de eerste tarwe van het jaar volop aandacht verdient. Daarom maken zij van de nieuwe oogst een feest bij de ambachtelijke bakker. Hiervoor is, evenals in voorgaande jaren, een speciaal Oogstbrood ontwikkeld.

Oogstbrood

De basis van Oogstbrood is tarwe-roggemeel waarmee een vezelrijk maar bovenal lekker brood wordt gebakken. Oogstbrood is net zo vezelrijk als volkorenbrood. Volkorenbrood is een belangrijk onderdeel van de vernieuwde Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Eet je volkoren, dan eet je namelijk heel gezond. In Oogstbrood zijn de gehele tarwe- en roggekorrel verwerkt. Hierdoor zijn alle voedingsvezels, vitamines en mineralen die zo belangrijk zijn om je lichaam fit en gezond te houden aanwezig gebleven. Roggemeel geeft naast malsheid ook zijn kenmerkende smaak aan Oogstbrood.

Promotie

In het promotiepakket zit dit jaar een mooie vloerdisplay die als blikvanger in de winkel kan worden geplaatst op een centrale plek. Deze vloerdisplay heeft een hoogte van 150 cm. Maar uiteraard ook een stoepbordposter, in het formaat 70x100 cm. Op de achterkant van de poster staan snijlijnen zodat de poster op maat gemaakt kan worden. De consument kiest steeds bewuster haar voeding. Daarom is er speciaal voor Oogstbrood een consumentenfolder ontwikkeld met een speciaal ontwikkelde display voor op de toonbank.

Recepten

Speciaal voor Oogstbrood zijn er diverse recepten ontwikkeld. Bijvoorbeeld van lekker kleinbrood, smaakvolle crackers en mini-eierkoeken.

Interesse

Neem voor meer informatie en promotionele ondersteuning in de winkel contact op met de accountmanager van Beko Groothandel of Meneba BV.

 

Altijd op de hoogte blijven?