Spanje wint Bread in the City-cup op Sigep

Spanje wint Bread in the City

Het Spaanse team heeft in de Bakery Arena op Sigep de Bread in the City-cup gewonnen. De tweede plaats ging naar Italië en China eindigde als derde.

Ondanks een topprestatie behaalde Nederland helaas geen plek op het podium. Nederland nam het in de Bakery Arena op tegen Mexico, Peru, Portugal, China, Kroatië, Israël, Italië en Spanje. Het Nederlandse team bestond uit Giel Vermeulen en Suranga Kellaert van het Boulangerie Team. Ze werden begeleid door coaches Michel Schröder en Niek van Waarde.

Vanaf dinsdag 8.00 uur hebben de teams tegen elkaar gestreden in de Bakery Arena. De uitslag werd woensdag om 11.30 bekendgemaakt.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Trends en innovatie op Sigep 2023

Trends en innovatie op Sigep 2023

Momenteel vindt in Rimini de 44e editie van Sigep plaats. “Sigep is na twee moeilijke jaren voor de out-of-home markt terug”, aldus IEG-president Lorenzo Cagnoni tijdens de opening.

Bakery Arena: Nederlands team gaat met gezonde spanning naar Sigep

Bakery Arena: Nederlands team gaat met gezonde spanning naar Sigep

Komend weekend vertegenwoordigen Giel Vermeulen en Suranga Kellaert Nederland namens het Boulangerieteam in de Bakery Arena, die van 21 tot en met 24 januari plaatsvindt op Sigep. Daar strijden boulangers uit negen verschillende landen om de Bread in the City-cup. Giel: “We kijken uit naar de wedstrijd met een gezonde dosis stress.”

Vijf redenen om naar Sigep 2023 te gaan

Vijf redenen om naar Sigep 2023 te gaan

De 44e editie van Sigep vindt plaats van 21 tot en met 25 januari 2023. Het Expo Centre in het Italiaanse Rimini staat die dagen volledig in het teken van ijs, banket, brood, chocolade en koffie. Vakblad IJs geeft vijf redenen om deze beurs te bezoeken.