Sonneveld Group B.V. neemt Quattro Enzyme Solutions over

Sonneveld

Sonneveld Group B.V. heeft een meerderheidsbelang in Quattro Enzyme Solutions B.V. Sinds 16 maart heeft Sonneveld Group 60 procent van het bedrijf in handen. Quattro Enzyme Solutions ondersteunt het strategische pad dat de Sonneveld Group heeft gekozen. Het bedrijf blijft voortbestaan onder de vertrouwde naam, als zelfstandige dochteronderneming van de Sonneveld Group B.V.

De overname betekent een verbreding van de activiteiten van de Sonneveld Group  en past in de strategie van innovatie en gericht op de toekomst. De expertise op het gebied van enzymen wordt met deze overname vergroot.

Over Quattro Enzyme Solutions B.V.

Quattro Enzyme Solutions B.V is gevestigd in Duiven. Het bedrijf is in 2016 opgericht door specialisten op het gebied van enzymtoepassingen en partners met een moderne en zeer flexibele meng- en verpakkingslijn. Ze  staan samen borg voor uitgesproken kennis van industrieën die granen verwerken evenals het ondersteunen van nieuwe ontwikkelingen waarbij enzymen een belangrijke rol spelen. Focus hierbij ligt op advisering inzake optimalisatie van enzymgebruik en introductie van nieuwe functionaliteiten. Het is daarmee een meer dan gewaardeerde sparringpartner en flexibele toeleverancier van enzymen voor applicaties binnen en buiten de voedingsindustrie. 

Over Sonneveld Group B.V.

Sonneveld Group B.V. uit Papendrecht is een internationaal bedrijf dat innovatieve klant-specifieke oplossingen ontwikkelt voor de bakkerijsector en aanverwante voedingsindustrie, vóór en mét haar klanten waarmee waarde wordt toegevoegd aan de hele keten en de klant in het bijzonder. Sonneveld Group B.V. is een onafhankelijk onderdeel van Orkla Food Ingredients (OFI), een belangrijke Europese leverancier van grondstoffen voor de bakkerij-industrie. OFI is een onderdeel van de beursgenoteerde Noorse organisatie Orkla, het toonaangevende Noorse bedrijf voor merk-consumentenproducten.

Lees ook
Tijsterman Bakkers wordt Bakker van Maanen

Tijsterman Bakkers wordt Bakker van Maanen

Bakker van Maanen heeft sinds 1 mei de winkels van Tijsterman Bakkers overgenomen. De winkels zijn op 4, 5 en 6 mei heropend in de stijl en het interieur van Bakker van Maanen.

Beko Groothandel neemt Belgische groothandel D’Haeze over

Beko Groothandel neemt Belgische groothandel D’Haeze over

Beko Groothandel breidt uit. De groothandel nam per 9 maart 2022 D’Haeze over. De overname van deze Belgische groothandel in bakkerijgrondstoffen past in de ambitie van Beko Groothandel om internationaal te groeien.

Puratos neemt zadenleverancier Schobbers over

Puratos neemt zadenleverancier Schobbers over

Puratos neemt Schobbers, een toonaangevende leverancier van zaden voor de bakkerijsector, over. Schobbers blijft opereren vanuit Venlo onder de naam Puratos Schobbers.