Sonneveld Group B.V. neemt Quattro Enzyme Solutions over

Sonneveld

Sonneveld Group B.V. heeft een meerderheidsbelang in Quattro Enzyme Solutions B.V. Sinds 16 maart heeft Sonneveld Group 60 procent van het bedrijf in handen. Quattro Enzyme Solutions ondersteunt het strategische pad dat de Sonneveld Group heeft gekozen. Het bedrijf blijft voortbestaan onder de vertrouwde naam, als zelfstandige dochteronderneming van de Sonneveld Group B.V.

De overname betekent een verbreding van de activiteiten van de Sonneveld Group  en past in de strategie van innovatie en gericht op de toekomst. De expertise op het gebied van enzymen wordt met deze overname vergroot.

Over Quattro Enzyme Solutions B.V.

Quattro Enzyme Solutions B.V is gevestigd in Duiven. Het bedrijf is in 2016 opgericht door specialisten op het gebied van enzymtoepassingen en partners met een moderne en zeer flexibele meng- en verpakkingslijn. Ze  staan samen borg voor uitgesproken kennis van industrieën die granen verwerken evenals het ondersteunen van nieuwe ontwikkelingen waarbij enzymen een belangrijke rol spelen. Focus hierbij ligt op advisering inzake optimalisatie van enzymgebruik en introductie van nieuwe functionaliteiten. Het is daarmee een meer dan gewaardeerde sparringpartner en flexibele toeleverancier van enzymen voor applicaties binnen en buiten de voedingsindustrie. 

Over Sonneveld Group B.V.

Sonneveld Group B.V. uit Papendrecht is een internationaal bedrijf dat innovatieve klant-specifieke oplossingen ontwikkelt voor de bakkerijsector en aanverwante voedingsindustrie, vóór en mét haar klanten waarmee waarde wordt toegevoegd aan de hele keten en de klant in het bijzonder. Sonneveld Group B.V. is een onafhankelijk onderdeel van Orkla Food Ingredients (OFI), een belangrijke Europese leverancier van grondstoffen voor de bakkerij-industrie. OFI is een onderdeel van de beursgenoteerde Noorse organisatie Orkla, het toonaangevende Noorse bedrijf voor merk-consumentenproducten.

Lees ook
Overname bakkerij Kolkman door Echte bakker Sieben

Overname bakkerij Kolkman door Echte bakker Sieben

Echte bakker Sieben neemt vanaf 1 oktober bakkerij Kolkman over. Met de verkoop komt er na bijna 74 jaar een einde aan de geschiedenis van bakkerij Kolkman, een bekende naam in zuidoost Drenthe.

Didammer bakker Seegers overgenomen door Bakkerij van Bentum

Didammer bakker Seegers overgenomen door Bakkerij van Bentum

Bakkerij van Bentum neemt Bakkerij Seegers over. Tot eind februari is de winkel aan de Spoorstraat in Didam nog open als Bakkerij Seegers. Daarna opent de bakkerij begin maart de deuren als de tweede vestiging van Bakkerij van Bentum. De overname betekent het einde van de 125 jarige geschiedenis van bakkerij Seegers.

Royal Steensma werkt aan fundament - “Wij leven van bakkers en willen graag iets terugdoen”

Royal Steensma werkt aan fundament - “Wij leven van bakkers en willen graag iets terugdoen”

De ontwikkelingen volgen elkaar snel op bij Royal Steensma. Onlangs maakte de producent van bakkerijgrondstoffen de overname van Bak Speciaal bekend. Binnenkort opent Royal Steensma twee moderne opleidingscentra waar jongeren worden klaargestoomd voor een carrière in de voedingsmiddelenindustrie. En ondertussen viert het bedrijf ook nog zijn 180-jarig...

Broodbakker in Den Haag

Broodbakker in Den Haag

Wat ga je doen? Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In...

Broodbakker omgeving Utrecht

Broodbakker omgeving Utrecht

Wat ga je doen? In deze fulltime functie (38 werkuren) zal je werken in wisselende diensten. De werktijden zijn overdag van 10:00 – 18:00 uur en in de nachtdienst...

Broodbakker omgeving Zwolle

Broodbakker omgeving Zwolle

Wat ga je doen? In verband met een vrijgekomen positie zoeken wij een broodbakker voor deze bakkerij. Omdat er ruimte is voor verdere opleiding is jarenlange ervaring...