Sonneveld: FermenSon Luxe voor klein- en vruchtenbrood

FermenSon-Luxe

PAPENDRECHT - Sonneveld breidt de FermenSon-lijn wegens succes uit met FermenSon Luxe: een gebruiksklaar voordeeg dat speciaal is ontwikkeld voor de bereiding van klein- en vruchtenbrood met een authentiek karakter. Met FermenSon speelt de bakker eenvoudig in op de vraag van de meest veeleisende klanten en biedt hij transparantie. Eerst met grootbrood op basis van FermenSon Prestige, maar nu ook met klein- en vruchtenbrood op basis van FermenSon Luxe.

Authentiek karakter

FermenSon versterkt de echte broodsmaak. Het gebruiksklare voordeeg stelt de ambachtelijke bakker in staat om op authentieke wijze brood te bereiden. Een bereidingsproces dat anders is dan voorheen, niet arbeidsintensief en tijdrovend, altijd kan worden toegepast en iedere dag een constante broodkwaliteit geeft. Met FermenSon is de bakker altijd verzekerd van vers brood met een pure smaak en van ambachtelijke kwaliteit, stelt Sonneveld.

Lagere dosering

Vanwege de unieke samenstelling is de dosering van FermenSon vele malen lager dan bij een eigenbereid voordeeg. Daar­naast zorgt het product voor een stabiele, constante functionaliteit. De functionele voordelen voor de bakker zijn: een optimale deegstabiliteit, een mooie kruimstructuur, een veerkrachtige kruim en een langere versheid van het brood. Ook is FermenSon zes maanden houdbaar buiten de koeling, ook na opening, belooft Sonneveld.

Declaratie

De laatste jaren is onder consumenten een sterke groei te zien in de vraag naar natuurlijke producten met een beperkt aantal ingrediënten. Op het etiket van het gebakken brood mag FermenSon gedeclareerd worden als ‘voordeeg’ (tarwe).

Logo Sonneveld
Lees ook
Eten of gegeten worden

Eten of gegeten worden

Een beroemde uitspraak van Darwin luidt: “Het is niet de sterkste van een soort die overleeft, ook niet de intelligentste. Wel degene die zich het best aan veranderingen kan aanpassen.”

Arjan van der Eijk investeerde in uitbreiding van zijn bakkerij

Arjan van der Eijk investeerde in uitbreiding van zijn bakkerij

Echte Bakker Arjan van der Eijk is blij met de uitbreiding van zijn bakkerij in Haastrecht. Door een glazen wand zien klanten nu hoe de banketbakkers appeltaarten bakken. Maar de verbouwing ging niet zonder slag of stoot. “Toen de eerste paal de grond in ging, stuitten we na anderhalve meter al op water.”

Spring in op de feestdagen van mei!

Spring in op de feestdagen van mei!

Bevrijdingsdag, Moederdag, Hemelvaart en Pinksteren. In de maand mei valt meer dan genoeg te beleven! Stichting Ambachtelijke Bakkerij zet de dagen waar de bakker op in kan springen op een rij.

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Arnhem gezocht

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Arnhem gezocht

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Arnhem zijn op korte termijn op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. De werkzaamheden...

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Wat ga je doen?Voor een bakkerij in de omgeving van Zoetermeer zijn wij op zoek naar deegmakers in de productie. Werkzaamheden: > Afwegen, mengen en kneden van de(hulp)grondstoffen...

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Wat ga je doen?In deze functie voor de lange termijn ga je als zelfstandig werkend broodbakker ga jij samen met je collega's het perfecte brood maken. Dit doe je...