Smilde Draait Door op Bakkersvak

17 februari 2017

ROSMALEN - Een bezoekje aan staand C1006 op Bakkersvak kan niet uitblijven, want hier kunnen bezoekers naast het ontdekken en proeven van een aantal nieuwe producten van Pruvé en Van De Leur ook Smilde beleven. Ontdekken & Proeven Smilde Bakery staat bekend om haar kwalitatief hoogstaande producten en is continue bezig met nieuwe technologieën, ingrediënten of andere ontwikkelingen binnen de ambachtelijke markt.

Toegevoegde waarde

Ramon Visscher, Sales Manager bij Smilde Bakery: “Het leveren van toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen aan de bakker is voor ons het allerbelangrijkst. Dit doen wij door consumententrends 24/7 in de gaten te houden en hierop in te spelen. We onderscheiden ons door het gebruik van pure ingrediënten en ook ons Clean Label keurmerk speelt hierin een belangrijke rol. Daarbij staan gemak en creativiteit altijd op nummer één: onze producten helpen u tijdswinst te behalen, maar geven u ook de vrijheid om uw eigen creativiteit te verwerken."

Smilde draait door

Beleven Op de Bakkersvak valt er bij Smilde Bakery ook wat te beleven met: “Smilde Draait Door”. Hiermee worden bezoekers op interactieve wijze verrast met speciale kortingen en andere zaken. "Dit zal een bijzondere 'draai' aan deze Bakkersvak gaan geven."

Altijd op de hoogte blijven?