Sinterklaas opent kinderbakkerij Robèrt van Beckhoven

Sinterklaas_wikimedia

Foto: Wikimedia

Robèrt van Beckhoven wil met zijn winkel Bij Robèrt een totaalbeleving bieden. Daar hoort ook kindereducatie bij. Daarom opent hij een speciale kinderbakkerij. De opening, op 1 december, wordt verricht door niemand minder dan Sinterklaas.

Bij Robèrt, gevestigd in de monumentale leerfabriek van Oisterwijk, laat bezoekers het bakkersvak zien, ruiken, proeven, leren en genieten. Kinderen kunnen nu in de speciale kinderbakkerij zelf aan de slag, precies zoals de bakkers en winkeldames die ze in de bakkerij hebben gezien. Deze kinderbakkerij richt zich op kinderen tot en met de leeftijd van ongeveer tien jaar, 

De kinderbakkerij is niet de enige activiteit die Robèrt, zijn partner Pirjo de Winkel en hun team voor kinderen hebben. Ook is er een juniorspecial van hun magazine Meesterlijk, junior masterclasses van Robèrt, een Familiebakdag en junior teas in restaurant Keuken Van Leer. 

Zondagmiddag 1 december opent Robèrt samen met SInterklaas de kinderbakkerij. Speciaal voor deze gelegenheid is er een kleurwedstrijd. De kleurplaat is online te downloaden en kinderen kunnen deze die middag inleveren bij Sinterklaas. De goedheiligman kiest samen met Robèrt een winnaar, die een junior tea voor twee personen wint. 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Jubileumseizoen Heel Holland Bakt van start

Jubileumseizoen Heel Holland Bakt van start

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is begonnen. Het format is voor het jubileumseizoen van dit populaire programma voor thuisbakkers niet gewijzigd. Tien thuisbakkers gaan de strijd met elkaar aan. De jury bestaat zoals altijd uit Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven en André van Duin presenteert het programma

Robèrt van Beckhoven lanceert online masterclasses voor thuisbakkers

Robèrt van Beckhoven lanceert online masterclasses voor thuisbakkers

Robèrt van Beckhoven breidt zijn online platform Meesterlijk van Robèrt uit met online masterclasses. Via een abonnement kunnen thuisbakkers wekelijks masterclasses, recepten en baktips ontvangen.

Nationaal schoolontbijt wil kinderen hele jaar van ontbijt voorzien

Nationaal schoolontbijt wil kinderen hele jaar van ontbijt voorzien

Paralympisch tenniskampioen Esther Vergeer opende 7 november in Burgers’ Zoo in Arnhem de twintigste editie van het Nationaal Schoolontbijt. Tegelijkertijd lanceerde Nationaal Schoolontbijt het plan om het hele jaar basisschoolkinderen die dat nodig hebben een ontbijt aan te bieden.