Sinterklaas opent kinderbakkerij Robèrt van Beckhoven

22 november 2019
Foto: Wikimedia

Robèrt van Beckhoven wil met zijn winkel Bij Robèrt een totaalbeleving bieden. Daar hoort ook kindereducatie bij. Daarom opent hij een speciale kinderbakkerij. De opening, op 1 december, wordt verricht door niemand minder dan Sinterklaas.

Bij Robèrt, gevestigd in de monumentale leerfabriek van Oisterwijk, laat bezoekers het bakkersvak zien, ruiken, proeven, leren en genieten. Kinderen kunnen nu in de speciale kinderbakkerij zelf aan de slag, precies zoals de bakkers en winkeldames die ze in de bakkerij hebben gezien. Deze kinderbakkerij richt zich op kinderen tot en met de leeftijd van ongeveer tien jaar, 

De kinderbakkerij is niet de enige activiteit die Robèrt, zijn partner Pirjo de Winkel en hun team voor kinderen hebben. Ook is er een juniorspecial van hun magazine Meesterlijk, junior masterclasses van Robèrt, een Familiebakdag en junior teas in restaurant Keuken Van Leer. 

Zondagmiddag 1 december opent Robèrt samen met SInterklaas de kinderbakkerij. Speciaal voor deze gelegenheid is er een kleurwedstrijd. De kleurplaat is online te downloaden en kinderen kunnen deze die middag inleveren bij Sinterklaas. De goedheiligman kiest samen met Robèrt een winnaar, die een junior tea voor twee personen wint. 

Altijd op de hoogte blijven?