Sinterklaas opent kinderbakkerij Robèrt van Beckhoven

Sinterklaas_wikimedia

Foto: Wikimedia

Robèrt van Beckhoven wil met zijn winkel Bij Robèrt een totaalbeleving bieden. Daar hoort ook kindereducatie bij. Daarom opent hij een speciale kinderbakkerij. De opening, op 1 december, wordt verricht door niemand minder dan Sinterklaas.

Bij Robèrt, gevestigd in de monumentale leerfabriek van Oisterwijk, laat bezoekers het bakkersvak zien, ruiken, proeven, leren en genieten. Kinderen kunnen nu in de speciale kinderbakkerij zelf aan de slag, precies zoals de bakkers en winkeldames die ze in de bakkerij hebben gezien. Deze kinderbakkerij richt zich op kinderen tot en met de leeftijd van ongeveer tien jaar, 

De kinderbakkerij is niet de enige activiteit die Robèrt, zijn partner Pirjo de Winkel en hun team voor kinderen hebben. Ook is er een juniorspecial van hun magazine Meesterlijk, junior masterclasses van Robèrt, een Familiebakdag en junior teas in restaurant Keuken Van Leer. 

Zondagmiddag 1 december opent Robèrt samen met SInterklaas de kinderbakkerij. Speciaal voor deze gelegenheid is er een kleurwedstrijd. De kleurplaat is online te downloaden en kinderen kunnen deze die middag inleveren bij Sinterklaas. De goedheiligman kiest samen met Robèrt een winnaar, die een junior tea voor twee personen wint. 

Lees ook
Elizabeth wint Heel Holland Bakt

Elizabeth wint Heel Holland Bakt

De 41-jarige Elizabeth Lopez uit Spijkenisse won 14 februari Heel Holland Bakt. Juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden besloten na de spannende finale van het achtste seizoen dat zij de beste thuisbakker was.

Heel Holland Bakt Kinderbakboek

Heel Holland Bakt Kinderbakboek

De eerste editie van het tv-programma Heel Holland Bakt Kids trok najaar 2020 veel kijkers. Om de interesse van kinderen in bakken aan te blijven wakkeren, verscheen onlangs het Heel Holland Bakt Kinderbakboek.

Meesterlijk Junior Chocolade

Meesterlijk Junior Chocolade

Met het tweede deel in de serie ‘Meesterlijk Junior’ richt Robèrt van Beckhoven zich op jonge thuisbakkers en chocoladefanaten en neemt hij ze mee in de wereld van chocolade. Ze kunnen met dit boek zowel leren over de achtergrond van chocolade als er praktisch mee aan de slag gaan.

Allround Bakker Waddeneilanden seizoen of lange termijn

Allround Bakker Waddeneilanden seizoen of lange termijn

Wat ga je doen?Je zal je bezighouden met de productie van dagverse brood en banketproducten. Zowel groot als kleinbrood wordt in een luxe assortiment aangeboden....

Allround bakker Terschelling

Allround bakker Terschelling

Wat ga je doen?In deze functie zal je allround functie zal je bezig zijn met reguliere bakkerswerkzaamheden op zowel brood als banket gebied. Daarnaast zal je ook...

Broodbakker omgeving Heerhugowaard

Broodbakker omgeving Heerhugowaard

Wat ga je doen?Aangekomen op je werk begin je eerst lekker met een verse koffie daarna ga je aan de bak. Je stelt je productielijn in, je weegt de grondstoffen en...