Sigep 2023 komt eraan

SIGEP 2023 komt eraan

Italian Exhibition Group organiseert van 21 tot en met 25 januari de 44e editie van Sigep. Rimini Expo Center staat deze dagen weer in het teken van ijs, patisserie, chocolade en koffie. 

De beursvloer van Sigep is gevuld met meer dan 1000 exposerende merken. Daarnaast vindt Sigep ook in 2023 weer gelijktijdig plaats met AB Tech Expo (7e editie), de internationale tentoonstelling van technologieën en producten voor bakkerij, banket en zoetwaren. Bezoekers kunnen op Sigep terecht voor de hele keten: van productie, tot verkoop en marketing. Op de beursvloer bevinden zich daarnaast is Sigep al meer dan 40 jaar het toneel voor belangrijke internationale wedstrijden die plaatsvinden in de zes verschillende arena’s. De plek voor professionals om hun kunsten te laten beoordelen en voor het ontdekken van nieuw talent. Professionals vinden op Sigep technologische en productinnovaties, informatie over de internationale marktevolutie. Daarnaast kunnen ze andere professionals ontmoeten in het  ‘Vision Plaza’. Hier bevinden zich zowel internationale Out-of-Home analisten en grote namen uit de ambachtelijke ijsbranche.

 

 

 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Worstenbroodjes naast ambachtelijk ijs

Worstenbroodjes naast ambachtelijk ijs

Worstenbroodjes verkopen is iets anders dan ijscoupes uitserveren . Jan en Sofie Nagelkerke kiezen daarom bewust voor schepijs en presenteren dat als shop-in-shop in hun bakkerij. “We hebben geen apart horecapersoneel nodig en tegelijkertijd brede openingstijden voor de bakkerij.”

Peren demi-ijs wedstrijdsmaak Gouden IJsspatel 2024

Peren demi-ijs wedstrijdsmaak Gouden IJsspatel 2024

De ijssmaak voor de volgende editie van de Gouden Spatel is bekend. Wedstrijdvoorzitter Theo Clevers maakte tijdens het IJsVak Gala op 6 maart bekend dat de deelnemers in 2024 aan de slag moeten met peren demi-ijs.

Laatste dag IJs-Vak in het teken van Golden Dreams-ijs

Laatste dag IJs-Vak in het teken van Golden Dreams-ijs

Op de derde dag van IJs-Vak stond het ‘Golden Dreams’-ijs centraal. Björn Cocu van Intelligentia Taste Rooms ontwikkelde het Golden Dreams-ijs. Een ijsje met gold kiwi, mango en frisse touch van limoen.