Sigep 2022 verplaatst naar 12 t/m 16 maart

3 januari 2022 Redactie Bakkers in bedrijf

De Italiaanse beurs Sigep is uitgesteld naar 12 t/m 16 maart 2022. De organisatie vindt het in verband met de huidige corona-ontwikkelingen in Europa niet haalbaar de beurs in januari te laten doorgaan.  

Het is de 43e editie van Sigep, de beurs rondom ijs, patisserie, brood, chocolade in koffie. Vorig jaar was de beurs volledig digitaal. Dit jaar vindt Sigep weer in levenden lijve plaats in Rimini.

Leidende thema’s zijn dit jaar productinnovatie en duurzaamheid. Tijdens de beurs vinden lezingen plaats over trends in de productieketen, consumenten, technologieën en marktstrategieën wereldwijd. Ook vinden er tal van evenementen, wedstrijden en demo’s plaats met internationale grootheden uit de ambachtelijke zoetwarenwereld.

Lees hier meer over Sigep 2022.

Dit artikel verscheen eerder op: Vakblad IJS!

Altijd op de hoogte blijven?