Sigep 2022 verplaatst naar 12 t/m 16 maart

De Italiaanse beurs Sigep is uitgesteld naar 12 t/m 16 maart 2022. De organisatie vindt het in verband met de huidige corona-ontwikkelingen in Europa niet haalbaar de beurs in januari te laten doorgaan.  

Het is de 43e editie van Sigep, de beurs rondom ijs, patisserie, brood, chocolade in koffie. Vorig jaar was de beurs volledig digitaal. Dit jaar vindt Sigep weer in levenden lijve plaats in Rimini.

Leidende thema’s zijn dit jaar productinnovatie en duurzaamheid. Tijdens de beurs vinden lezingen plaats over trends in de productieketen, consumenten, technologieën en marktstrategieën wereldwijd. Ook vinden er tal van evenementen, wedstrijden en demo’s plaats met internationale grootheden uit de ambachtelijke zoetwarenwereld.

Lees hier meer over Sigep 2022.

Dossiers
Lees ook
‘Wacht niet tot je pensioenleeftijd met het regelen van bedrijfsopvolging'

‘Wacht niet tot je pensioenleeftijd met het regelen van bedrijfsopvolging'

Veel ondernemers denken (liever) niet na over wat er komt kijken bij stoppen met het bedrijf. Aan bedrijfsoverdracht zitten fiscale, juridische en vooral emotionele kanten. Het advies luidt: schakel deskundige hulp in en begin op tijd.

Bakker Piet houdt vast aan transparantie

Bakker Piet houdt vast aan transparantie

Een gloednieuwe bakkerij met lunchroom en vergaderfaciliteiten. Ronny en Esther van der Horst van Bakker Piet verhuisden van een kleine bakkerij in het dorp naar een nieuwe plek aan de rand van Elspeet. Bij de nieuwbouw gold als stelregel dat alles transparant moest zijn.

Bakkerij Franssen in Epen krijgt predicaat Hofleverancier

Bakkerij Franssen in Epen krijgt predicaat Hofleverancier

Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van het bedrijf ontving Bakkerij Franssen in Epen zondag 15 mei het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. Gouverneur Roemer overhandigde de oorkonde aan eigenaars Jos en Miranda en hun dochter Tamara Hoogervorst.