SIGEP 2022 gaat door

27 januari 2022 Lauren Scheurwater

De ijs-, banket-, chocolade-, bakkerij- en koffieketen ontmoeten elkaar dit jaar live op de vakbeurs SIGEP van 12 tot 16 maart in het Rimini Expo Center. De vakbeurs SIGEP is een ontmoetingsplek voor iedereen uit de sector op zoek naar nieuwe producten en technologieën. Daarnaast biedt SIGEP wedstrijden en lezingen. Dan opent digitale platform van Italian Exhibition Group.

Tijdens de vakbeurs zijn er vier hallen voor de verschillende sectoren. De eerste hal is voor de ijsbranche, waarbij professionals kunnen deel nemen aan de Gelato European Cup in 2023. Daarnaast is er een hal voor patisserie, waar recepten en showcooking van Master Pastry Chefs op weg naar ecologische en zakelijke duurzaamheid te zien zijn. Ook is er een hal voor bakkerij, waarbij traditie en grondstoffen centraal staan. En tot slot een hal voor koffie, waar twee grote wedstrijden worden gehouden, namelijk World Coffee Championships en World Cup Tasters.

In overleg met alle organisatoren en bezoekers gaat de beurs van 2022 van 12 tot 16 maart door. SIGEP is de start van het nieuwe ijsseizoen waar de nieuwste trends worden gepresenteerd. Om de bezoekers een voorproefje te geven kunnen zij vanaf 10 februari op het digitale platform van Italian Exhibition Group de nieuwste producten van de exposanten alvast zien.

Altijd op de hoogte blijven?