SIGEP 2022 gaat door

De ijs-, banket-, chocolade-, bakkerij- en koffieketen ontmoeten elkaar dit jaar live op de vakbeurs SIGEP van 12 tot 16 maart in het Rimini Expo Center. De vakbeurs SIGEP is een ontmoetingsplek voor iedereen uit de sector op zoek naar nieuwe producten en technologieën. Daarnaast biedt SIGEP wedstrijden en lezingen. Dan opent digitale platform van Italian Exhibition Group.

Tijdens de vakbeurs zijn er vier hallen voor de verschillende sectoren. De eerste hal is voor de ijsbranche, waarbij professionals kunnen deel nemen aan de Gelato European Cup in 2023. Daarnaast is er een hal voor patisserie, waar recepten en showcooking van Master Pastry Chefs op weg naar ecologische en zakelijke duurzaamheid te zien zijn. Ook is er een hal voor bakkerij, waarbij traditie en grondstoffen centraal staan. En tot slot een hal voor koffie, waar twee grote wedstrijden worden gehouden, namelijk World Coffee Championships en World Cup Tasters.

In overleg met alle organisatoren en bezoekers gaat de beurs van 2022 van 12 tot 16 maart door. SIGEP is de start van het nieuwe ijsseizoen waar de nieuwste trends worden gepresenteerd. Om de bezoekers een voorproefje te geven kunnen zij vanaf 10 februari op het digitale platform van Italian Exhibition Group de nieuwste producten van de exposanten alvast zien.

Dossiers
Lees ook
‘Wacht niet tot je pensioenleeftijd met het regelen van bedrijfsopvolging'

‘Wacht niet tot je pensioenleeftijd met het regelen van bedrijfsopvolging'

Veel ondernemers denken (liever) niet na over wat er komt kijken bij stoppen met het bedrijf. Aan bedrijfsoverdracht zitten fiscale, juridische en vooral emotionele kanten. Het advies luidt: schakel deskundige hulp in en begin op tijd.

Bakker Piet houdt vast aan transparantie

Bakker Piet houdt vast aan transparantie

Een gloednieuwe bakkerij met lunchroom en vergaderfaciliteiten. Ronny en Esther van der Horst van Bakker Piet verhuisden van een kleine bakkerij in het dorp naar een nieuwe plek aan de rand van Elspeet. Bij de nieuwbouw gold als stelregel dat alles transparant moest zijn.

Bakkerij Franssen in Epen krijgt predicaat Hofleverancier

Bakkerij Franssen in Epen krijgt predicaat Hofleverancier

Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van het bedrijf ontving Bakkerij Franssen in Epen zondag 15 mei het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. Gouverneur Roemer overhandigde de oorkonde aan eigenaars Jos en Miranda en hun dochter Tamara Hoogervorst.